Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

Örökítsd meg a különleges pillanatokat!

08 February 2021 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

A Valentin-nap évről évre egyre népszerű hazánkban is, igaz a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni. Legyünk őszinték, megvan a varázsa annak a várakozásnak és izgalomnak, hogy milyen kreatív ajándékkal lepjük meg a kedvesünket. Mi is lehetne személyesebb gesztus, mint egy közös élmény, vagy ezen emlékek megörökítése?

A DJI-nak köszönhetően a felejthetetlen a pillanatok rögzítése sohasem volt ilyen egyszerű.
Nézzük is meg, mik a legjobb ajándék ötletek a DJI-tól 2021-ben:

1. OM4  - Alkoss varázslatos videókat! ❤️
Ha imádtok telefonnal fotózni vagy videózni, akkor ez az eszköz lesz számotokra a legjobb kiegészítő. Vidd magaddal mindenhova! Az összecsukható kialakításnak és a mágneses csatlakozónak köszönhetően azonnal felvételre kész a stabilizátor. Az OSMO Mobile széria a DJI egyik legnépszerűbb terméke. A negyedik generáció számos olyan izgalmas megoldást kínál, aminek hála rendkívül kreatív felvételekkel gazdagodhatunk. Kövesd könnyedén a párod az Active Track funkciónak köszönhetően, lőjetek egy szelfit egy kézmozdulat segítségével vagy akár fűzd össze az eddig elkészült felvételek a Story Móddal. A DJI OM4 a legtöbb okostelefon kamerával kompatibilis és optimális számos márkához.



2. OSMO Action - Élményekre alkotva! 😍
Örökmozgók, kalandor lelkűek figyelem! Ha számotokra a közös kikapcsolódást leginkább a túrázás, téli sportok, búvárkodás vagy egyéb sport jelenti, akkor számotokra az OSMO Action a legjobb útitárs. Por és vízálló burkolatának köszönhetően bármilyen extrém környezetben is megállja a helyét. A RockSteady stabilizálással olyan sima és egyenletes felvételeket készíthettek, akár csak ha egy gimballal készült volna. A 4K60fps minőségű rögzítéssel pedig nem maradtok le egyetlen fontos pillanatról sem. 



3. Pocket 2 - Örökítsd meg a varázslatot, varázslatos könnyedséggel! 🥰
Ha egy ultra kompakt,gimballal ellátott 4K képes kamerát kerestek, akkor a Pocket 2-t nektek találták ki. Ha csak spontán kirándultok egyet, akár a természetben, akár a nagyvárosban tegyétek csak zsebre és vegyétek elő bármikor. Szívesen vlogoltok? A minőségi vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően a lenyűgöző kép mellé hasonlóan minőségi hang is párosul. Mindezek mellett a DJI ebbe az eszközbe beletette minden szoftveres tudását. Felvétel követés Active Track-kel, széles látószögű kamera, Panoráma, HDR videó, 8x Zoom. Ezzel az eszközzel minden lehetőségetek megvan ahhoz, hogy a legemlékezetesebb pillanatokat megörökítsétek.



Az OSMO család a rendkívül szép felvételek mellett a stabilizálással büszkélkedik, legyen szó mechanikus vagy digitális megoldásról. A DJI célja, hogy a végeredmény mindig egy lenyűgöző felvétel legyen, amit bármikor szívesen visszanéztek és újra éljétek a szerelem legszebb pillanatait.

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

    Köszönjük a feliratkozást!

    Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

    Shop the look

    Válassz a lehetőségek közül!

    DJIARS
    Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
    Változat szerkesztése
    Sikeres beküldés
    Összehasonlítás:
    Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
    Általános Szerződési Feltételek
    What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
    this is just a warning
    Bejelentkezés
    Kosár
    0 elem