Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

Elérhető a C1 tanúsítvány a Mavic 3 drónok számára! Így szerezhetsz be egyet.

24 March 2023 Imre Tarsi 0 hozzászólás

Gratulálunk! Az európai drónszabályozás hivatalos meghatározása szerint a Mavic 3 vagy a Mavic 3 Cine megkapta a C1 EU-típusvizsga-bizonyítványt, és az A1 nyílt kategóriába való besorolásra jogosult. Ez azt jelenti: többé nincs szükség költséges A2 távpilóta-vizsgára!

A következő jó hír: mi végig segítünk Önnek, a jelentkezéstől a címkén át a végleges tanúsítványig. Most már csak a DJI Fly alkalmazásra és a drónodra van szükséged. Készen állsz?



1. lépés - létfontosságú frissítések
Először is ellenőrizd, hogy a DJI Fly alkalmazásod naprakész-e (1.9.0 vagy magasabb verzió). Ezután csatlakoztasd a Mavic 3 vagy Mavic 3 Cine készülékedet, és frissítsd a legújabb firmware verzióra (01.00.0900 vagy magasabb).



2. lépés - Egy koppintás
Amint a firmware naprakész, egy felugró ablak közvetlenül a C1 címke alkalmazáshoz vezet - csak koppintson az "Apply" (Alkalmazás) gombra.



"Nem most" = a 2 perces folyamatot később folytathatja az alkalmazás ügyfélszolgálati területén, a "C1 osztályú azonosító címke" alatt.



3. lépés - Egyszerű megrendelés
Csak töltse ki a rövid jelentkezési lapot és küldje el. C1-es címkéje rövid időn belül levélben megérkezik. (Kérjük, vegye figyelembe: a címkéket szállítási szám nélkül küldjük. A szállítási idő a helyi tényezőktől függ). 



4. lépés - Gyors bizonyítás
Csatolja fel a C1 címkét a mellékelt utasításokat követve. Töltsön fel egy fényképet a drónjáról a címkével a Fly App > Profil > Szerviz és támogatás > C1 osztályú azonosító címke menüpontba.



5. lépés - Végső letöltés
A végleges dokumentum 3 munkanapon belül megjelenik a Fly App alkalmazásban. Töltse le. Tartsa magánál repülés közben. 



Ha további kérdése van a folyamattal kapcsolatban, forduljon bátran a DJI vevőszolgálati csapatához.


A Mavic 3 sorozat C1 tanúsítványáról további információkat ebben a cikkben találsz: https://www.dji.com/no/newsroom/news/dji-granted-worlds-first-c1-certificate-for-mavic-3-series

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

    Köszönjük a feliratkozást!

    Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

    Shop the look

    Válassz a lehetőségek közül!

    DJIARS
    Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
    Változat szerkesztése
    Sikeres beküldés
    Összehasonlítás:
    Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
    Általános Szerződési Feltételek
    What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
    this is just a warning
    Bejelentkezés
    Kosár
    0 elem