KIK VAGYUNK?

A DJI Authorized Retail Store Budapest a DJI hivatalos hazai viszonteladó partnere. A DJI ARS a Magnew Kft. által működtetett egyedülálló DJI márkaüzlet Magyarországon, amely a DJI termékek értékesítésén túl technikai segítséget és további egyedi szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak.

A DJI ARS egy exkluzív és az egyetlen viszonteladói standard a DJI rendszerében, melyet az anyacég folyamatosan ellenőriz szerte a világban azért, hogy a DJI által megkövetelt legmagasabb színvonalat és prémium márkaélményt képviselje az adott országban. Jelenleg 300 DJI ARS működik világszerte. Magyarországon a DJI ARS Budapest az egyetlen ilyen márkaüzlet. 

A DJI ARS Budapest a DJI előírásai szerint működik és képviseli itthon a DJI megszokott prémium minőségét. A kollégákat a DJI szakemberei folyamatosan képzik, hogy naprakészek legyenek a legújabb termékeket illetően is. A DJI ARS Budapest termékpalettájában megtalálhatóak a legnépszerűbb DJI termékek és kiegészítők, illetve az újdonságok és professzionális felhasználásra is alkalmas exkluzív termékek. Az üzlet munkatársai szakmai segítséget nyújtanak a termékek kiválasztását és használatát illetően, garanciális ügyintézésben, szerviz szolgáltatásokban. Üzletünk budapesti raktárkészletről dolgozik, több mint 1200 féle DJI termékkel. Ennek köszönhető a folyamatos áruellátás. Termékhiány esetén előleg fizetés nélkül van vásárlóinknak lehetősége előrendelést leadni.

DJI - The Future Of Possible. Itt, Budapesten.