KIK VAGYUNK?

A DJI Authorized Retail Store Budapest a DJI hivatalos hazai viszonteladó partnere. A DJI ARS a Magnew Kft. által működtetett egyedülálló DJI márkaüzlet Magyarországon, amely a DJI termékek értékesítésén túl technikai segítséget és további egyedi szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak.

A DJI ARS egy exkluzív és az egyetlen viszonteladói standard a DJI rendszerében, melyet az anyacég folyamatosan ellenőriz szerte a világban azért, hogy a DJI által megkövetelt legmagasabb színvonalat és prémium márkaélményt képviselje az adott országban. Jelenleg 300 DJI ARS működik világszerte. Magyarországon a DJI ARS Budapest az egyetlen ilyen márkaüzlet. 

A DJI ARS Budapest a DJI előírásai szerint működik és képviseli itthon a DJI megszokott prémium minőségét. A kollégákat a DJI szakemberei folyamatosan képzik, hogy naprakészek legyenek a legújabb termékeket illetően is. A DJI ARS Budapest termékpalettájában megtalálhatóak a legnépszerűbb DJI termékek és kiegészítők, illetve az újdonságok és professzionális felhasználásra is alkalmas exkluzív termékek. Az üzlet munkatársai szakmai segítséget nyújtanak a termékek kiválasztását és használatát illetően, garanciális ügyintézésben, szerviz szolgáltatásokban. Üzletünk budapesti raktárkészletről dolgozik, több mint 1200 féle DJI termékkel. Ennek köszönhető a folyamatos áruellátás. Termékhiány esetén előleg fizetés nélkül van vásárlóinknak lehetősége előrendelést leadni.

DJI - The Future Of Possible. Itt, Budapesten.

DJI OM 5 Athens Gray Display Demo (Osmo Mobile 5)-0

DJI OM 5 Athens Gray Display Demo (Osmo Mobile 5)

A terméket a Dji Bemutató célzattal gyártotta, de sose volt kiállítva. Tulajdonságában mindenben megegyezik a Dji Osmo Mobile 5 készülékkel. Bővéebb információért, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
29.990 Ft
0 Ft
29.990 Ft
Autel EVO Lite+ Premium Bundle (Orange) (Lite)-0

Autel EVO Lite+ Premium Bundle (Orange) (Lite) (Bevizsgált – Bontott)

(Bevizsgált – Bontott) Az EVO Lite+ drón az 1 inch-es szenzornak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett a “moonlight” algoritmus segítségével gyönyörű, zajmentes képeket készít, még magasabb ISO érték esetén is, 20Mpxl-es felbontásban. A rekesz érték f/2.8 – f/11 között állítható. Akár 6K/30fps videót is készíthetünk...
369.900 Ft
0 Ft
369.900 Ft
Autel EVO Lite+ (Gray) (Lite)-0

Autel EVO Lite+ (Gray) (Lite)

Autel EVO Lite+ drónAz Autel EVO Lite+ Drone speciálisan egy intelligens holdfény algoritmussal van felszerelve, amely a 20 MP-es kamerával és 1" CMOS érzékelővel működik, hogy élénk éjszakai részleteket rögzítsen, még magas ISO-érzékenység mellett is. Függetlenül attól, hogy nagy felbontású állóképeket vagy HDR videót...
199.990 Ft
0 Ft
199.990 Ft
1a3