Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

Hogyan válassz kamerás drónt

30 October 2020 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

Napi szinten jelennek meg kivételes légi fotók és videók a magazinokban, a tévében és a közösségi oldalakon. A drónok lélegzetelállító képi világa láttán valószínűleg te is feltetted már magadban a kérdést, hogyan tehetnél szert egy kamerás drónra, hogy magad is lekaphasd ezeket a pillanatokat. Most elmondjuk, mi az, amit 2020-ban tudnod kell, mielőtt egy kamerás drónt vásárolsz.

Miért válasszunk kamerás drónt?
A kamerás drónok segítségével a hagyományos kézi fényképezőkhöz képest teljesen új módon érhetünk el helyeket és alkothatunk kompozíciókat. Használatuk számos területen egyre inkább növekszik: professzionális légi fényképezésnél és filmfelvételeknél, különböző sportesemények pillanatainak rögzítésénél, menő pillanatképek készítésénél az utazások során, és egyedülálló fényképek készítésénél különleges alkalmakkor, mint például az esküvők.



Hogyan válassz kamerás drónt
2020-ban épp itt az ideje, hogy beszerezz magadnak egy kamerás drónt. A legjobb, pilóta nélküli járműveket (UAV) gyártó cégek folyamatosan igyekeznek meglepni a piacot olyan egyedülálló és innovatív kamerás drónokkal, melyek nem csak nagyszerű funkciókkal rendelkeznek, hanem megbízhatóak és intuitívak is egyben. Ráadásul, a kamerás drónok ára lecsökkent. Kezdő szintű kamerás drónt már 400 USD alatt is kaphatsz. Az 1000 USD feletti árkategóriában már professzionális képminőséggel és teljesítménnyel rendelkező professzionális drónt is beszerezhetsz.

A kamerás drónok tucatnyi funkciót tartalmaznak, érdemes átgondolni őket, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbbet:

1. Repülésbiztonság és megbízhatóság
A biztonság mindig kulcsfontosságú, ha kamerás drónt vásárolsz. A stabil és gondtalan repüléshez egy fejlett vezérlőre van szükség, mely intelligens módon kezeli az utasításokat. Minél intelligensebb a processzor, annál „zökkenőmentesebb” lesz a repülési élményed. Próbálj meg fejlett akadályelkerülő rendszerrel rendelkező kamerás drónt találni. A csúcsminőségű drónok olyan funkciókkal is rendelkeznek, mint az automatikus hazatérés, ha a drón akkumulátorának töltöttsége túl alacsony.

2. Kamerateljesítmény
A jó kamerás drónok nagyteljesítményű eszközök, melyek az élvonalbeli képminőség érdekében nagy felbontású kamerabeállításokkal rendelkeznek. Az érzékelő mérete, az ISO tartomány, a zársebesség, a fényképezés módja és sok minden más határozza meg, melyik kategóriának felel meg a kamerás drón. A professzionális szintű kamerás drónok 1 hüvelykes érzékelővel rendelkeznek, és képesek legalább 12 megapixeles fényképek, valamint 4K-s vagy akár 5.2K-s videó és RAW formátum rögzítésére.

Épp ennyire fontos a gimbal minősége is. A repülés közbeni finom felvétel rögzítéséhez a légi fényképek esetén stabilizálásra van szükség. Ezért hangsúlyozzuk, hogy válassz egy csúcsminőségű gimbal-t, ami csökkentheti a repülésből eredő rázkódást. Jelenleg a piacon kéttengelyes és háromtengelyes gimbal-ok találhatók, és erősen ajánljuk legalább ezen utóbbi beszerzését.

3. Repülési teljesítmény
A videóátvitel a légi fényképezés egyik lényeges eleme abban a tekintetben, hogy amit a kamera rögzít, valós időben közvetíti egyenesen a telefonodra. Ha a videóátvitel késik vagy zavarva van, nehézséget fog okozni drónod HD kamerájának irányítása, nem is beszélve a gondosan rögzített képek tárolásáról. A továbbfejlesztett átviteli rendszerek a zavartűrés érdekében támogatják a 2,4GHz-es és 5,8GHz-es duál-frekvenciát, és nagyobb átviteli távolsággal rendelkeznek.

4. Intelligens funkciók
2020-ban a legjobb kamerás drónok számos repülési okos funkcióval vannak felszerelve. Velük a lélegzetelállító képanyag rögzítése nehéz helyzetekben is könnyű és szórakoztató. Például, ha gyorsan mozgó tárgyakat fényképezel, az olyan funkció mint az ActiveTrack, segít a kamerás drónnak felismerni és követni a tárgyat, miközben a képmezőben tartja azt. Számtalan egyéb intelligens funkció is elérhető a kamerás drónokban, érdemes ezeket is figyelembe venni vásárlás előtt.

5. Hordozhatóság
A hordozhatóság a kamerás drónok piacának új trendje. Legtöbbször kényelmetlen és nehézkes egy nagyméretű, nehéz kamerás drónt cipelni. Ez különösen igaz azokra, akik utazás közben szeretnének fényképezni. Ezen logika mentén a minidrónok végtelenül könnyűvé teszik a „menet közbeni” fényképezést, legyen az akár egy túra vagy részvétel egy családi grillezésen.

6. Szolgáltatás
Az értéknövelt szolgáltatások lényeges tényezők annak eldöntése során, hogy melyik dróngyártót válaszd. A hagyományos garancián felül okos döntés olyan cégtől venni a kamerás drónodat, mely részletes útmutatókat, személyes oktatást, workshopokat stb. nyújt. Sőt mi több, létezik a baleseti biztosítás is. Újonc pilótáknak ezek a szolgáltatások mindig nagy pluszt jelentenek.

Kamerás drónok összehasonlítása



MAVIC MINI
Mini kamerás drón

A Mavic Mini a Mavic sorozat legkönnyebb kamerás drónja, súlya 250 g alatti. A kezdő és tapasztalt pilóták számára rendkívüli hordozhatóságot biztosít, és az új DJI Fly app a legegyszerűbb repülési élményt nyújtja számodra. A Mavic Mini egy kivételes minidrón, mely méltán felkerül a legjobb kamerás drónok listájára.

Kinek ajánljuk?
Ha mindennapi kalandjaidhoz ez egyik legkönnyebb és leghordozhatóbb kamerás drónt keresed, a Mavic Mini tökéletes választás számodra!

MAVIC MINI VÁSÁRLÁSA



MAVIC AIR 2
A legjobb ár-érték arányú kamerás drón

A Mavic Air 2 a legújabb kamerás drón 2020-ban, olyan új funkciókat kínál, mint a 48MP-es fénykép, 8K-s hyperlapse és a kivételes, akár 34 perces repülési idő. Az eredeti Mavic Air felújított változata magában hordozza a legújabb dróntechnológiákat, és bemutatja a DJI legfejlettebb dróntechnológiájának elemeit.

Kinek ajánljuk?
A Mavic Air 2 az egyik legjobb, 1000 USD alatti kamerás drón 2020-ban.

MAVIC AIR 2 VÁSÁRLÁSA



MAVIC 2 PRO
Kamerás drón professzionális funkciókkal

A Mavic 2 Pro az egyik legjobb kamerás drón 2020-ban, olyan professzionális kamerafunkciókat kínál, mint az 1 hüvelykes Hasselblad kamera, az állítható apertúra és a 10 bites HDR videó. Kiélvezheted a gyönyörű színeket, részleteket és az alacsony fényviszonyok melletti teljesítményt, mely nem hasonlítható a méretében hasonló drónokhoz.

Kinek ajánljuk?
A Mavic 2 Pro az egyik csúcskategóriás drón 2020-ban, méretének legjobb kamerateljesítményét kínálja egy összecsukható drónban.

MAVIC 2 PRO VÁSÁRLÁSA



MAVIC 2 ZOOM
Kamerás drón nagyító lencsékkel

A Mavic 2 Zoom akár négyszeres nagyításra is képes 1/2,3” 12MP-es érzékelőt tartalmaz, kétszeres optikai nagyítással (24-48 mm) együtt. Ezek a bármely egyéb Mavic sorozatú kamerás drónon nem fellelhető nagyító lencsék hihetetlen lehetőségeket nyitnak meg számodra a kreatív filmkészítés területén, a képminőség romlása nélkül.

Kinek ajánljuk?
A Mavic 2 Zoom gyökeres változást hoz a légi fényképezés minden területén. A nagyító lencsék lehetővé teszik számodra, hogy biztonságos távolságból rögzíts mindent, és a 48MP-es teleobjektív moziszerű élményt kölcsönöz felvételeidnek.

MAVIC 2 ZOOM VÁSÁRLÁSA



PHANTOM 4 PRO V2.0
Professzionális kamerás drón

A Phantom 4 Pro V2.0 az egyik legjobb professzionális kamerás drón. Az 1 hüvelykes érzékelő, a mechanikus zárszerkezet és a 4K/60fps-es videó biztosítja a teljes eszköztárat a kreativitásodnak. A mechanikus zárszerkezet tökéletesen megfelel a gyorsan mozgó tárgyak elmosódás nélküli rögzítésére a fényképen.

Kinek ajánljuk?
A Phantom 4 Pro V2.0 olyan professzionális felhasználóknak tervezték, akik egy minőségi kamerás drónt keresnek a légi fényképezéshez. Ha kivételes kamera- és repülési teljesítményt keresel a professzionális képeidhez, akkor ez a megfelelő drón számodra.

PHANTOM 4 PRO V2.0 VÁSÁRLÁSA



INSPIRE 2.0
Professzionális ipari kamerás drón

Az Inspire 2 a kamerás drónok skálájának a csúcsán helyezkedik el, olyan professzionális ipari funkciókat kínálva, mint a 6K-s CinemaDNG/RAW, a 360°-ban elforduló gimbal és egy kettős akkumulátorrendszer. Az Inspire 2 minden profi fényképész álma, teljes értékű filmes élményt nyújtva.

Kinek ajánljuk?
Az Inspire 2 egy teljes értékű ipari csomag, mely a legjobb kamerás drón funkciókat kínálja a hollywoodi stílusú projektekhez.

INSPIRE 2 VÁSÁRLÁSA

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

    Köszönjük a feliratkozást!

    Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

    Shop the look

    Válassz a lehetőségek közül!

    DJIARS
    Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
    Változat szerkesztése
    Sikeres beküldés
    Összehasonlítás:
    Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
    Általános Szerződési Feltételek
    What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
    this is just a warning
    Bejelentkezés
    Kosár
    0 elem