Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

DJI RS 2 vélemény: funkciók, specifikációk, kicsomagolás

30 October 2020 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

Megérkezett a DJI RS 2, és mi mindent el szeretnénk mondani róla. Tudj meg mindent, amit szeretnél erről a DSLR-hez és kompakt filmes kamerákhoz készült professzionális stabilizátorról, hogy mit rejt a doboz, a funkcióikat, és hogyan milyen előnyöd származhat, ha hozzáadod az új DJI gimbal-t filmkészítői arzenálodhoz.

Mi az a DJI RS 2?
A DJI RS 2 egy olyan fejlett 3 tengelyes gimbal, amely a sima, rázkódásmentes felvétel érdekében stabilizálja a kamerát. A DJI RS 2 gond nélkül integrálódik a legtöbb kamerával, a stabilizátor paramétereit és funkcióit pedig közvetlenül elérheted az eszköz színes érintőképernyőjén.



DJI RS 2 vs DJI RS 2 Pro Combo: Mit rejt a doboz belseje?



DJI RS 2 funkciók

Szénszálas konstrukció
A DJI RS 2 a maga kategóriájában az első olyan kamerastabilizátor, amely önhordó üvegszálból készült. 1,3 kg-jával a DJI RS 2 pehelykönnyű marad, bevizsgált hasznos terhelése 4,5 kg, gimbal osztályában a legmagasabb súly per hasznos terhelés teljesítményt kínálja, így egész nap egy profi szintű összeállítással filmezhetsz.



Színes érintőképernyő
A filmkészítők lehetőségeinek további bővítéséhez a DJI RS 2 egy 1,4 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik, közvetlenül a karba építve. A képernyő a felhasználó számára lehetővé teszi a hozzáférést a gimbal és a kamera paramétereihez, valamint élő kameraképet ad az ActiveTrack 3.0 követéshez és annak használatához.



Moduláris kialakítás
A DIJ RS 2 egy kitűnő egykezes kamerastabilizátor, amely moduláris kialakításával könnyedén felszerelhető járműre, kránra, kábelkamerára és sok más helyre. RSA portjait NATO tartókként kialakítva a DJI RS 2 kompatibilis más gyártók nagyszámú kiegészítőjével, ezáltal a felhasználók számtalan módon testre szabhatják azt.



Nagy kapacitású akkumulátor
Az RS2-n található BG30 fogantyú akár 12 órányi üzemidőt biztosít, és a gyors töltésnek köszönhetően egy óra alatt feltölt 0-ról 80%-ra. Az akkumulátornak van saját USB-C portja is, így a DJI RS 2-re való felszerelés nélkül is tudod azt tölteni.

DJI RS 2 filmkészítési funkciók
Tudásszinttől független a DJI RS 2 intelligens funkciói és fejlett rendszerei igazi moziélményt kölcsönöznek a kamerafelvételeknek.

Titan stabilizáló algoritmus
A DJI RS 2 a legújabb DJI kamerastabilizátor technológiával érkezik. A Titan a SuperSmooth-nak nevezett stabilizátor rásegítéssel sima felvételeket tesz lehetővé akár 100mm-es gyújtótávolságú lencsék esetén is.

RavenEye képátviteli rendszer
A még dinamikusabb vezérlés érdekében a DJI RS 2-ben mutatkozik be a RavenEye képátviteli rendszer, amely 1080p-s élő képet visz át a kameráról a telefonodra, akár 100 méter távolságig, 50 ms késleltetéssel. A RavenEye lehetővé teszi a kamera paramétereinek vezérlését is, közvetlenül a Ronin app-ból, így nagyobb szabadságot biztosít neked a felvételek során.



ActiveTrack 3.0
A RaveEye-hoz kapcsolódik még egy pont: ez pedig az ActiveTrack 3.0 amit közvetlen a DJI RS 2 érintőképernyőjéről tudsz kezelni a kamera élő képe alapján. Itt ki tudod választani a követni kívánt tárgyat, ami azt jelenti, hogy többé nem kell okostelefont szerelned a kamerád tetejére.



3D fókuszáló rendszer
A kameralencsék fókuszálásnak új korszakához a DJI RS 2 bemutatja a 3D fókuszt, egy forradalmian új rendszert, amely infravörös sugarakat használ a lencse és a tárgy közti távolság folyamatos méréséhez. Ezzel a módszerrel a pontos fókusz szinte azonnal beállításra kerül, tűéles autofókuszt biztosítva még a nagy fényerejű, manuális lencsék számára is.

DJI RS 2 intelligens funkciók
A kreativitás a filmkészítés lelke, ezért rendelkezik a DJI RS 2 olyan intelligens funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a felvételed egyezzen az elképzeléseddel.

Time Tunnel
Az egyre népszerűbb 3D Roll funkció visszatért, és ezúttal egy olyan új formában jelenik meg, amely egész biztosan elképeszti a közönségedet. A Time Tunnel a 3D Roll-t veszi alapul, és a hyperlapse hozzáadásával nem evilági felvételeket hoz létre.

Force Mobile
A Ronin app-pal az egyetlen dolog, amit tenned kell a DJI RS 2 irányításához, az a telefonod mozgatása. A gimbal lekövet minden döntést és forgást, így még folytonosabb felvételt tudsz készíteni.

Egyérintéses portré üzemmód
Ahogy a professzionális minőség a közösségi médiatartalmak új szabványává válik, a DJI RS 2 kész portré üzemmódba kapcsolni a kamerát közvetlenül az érintőképernyőről vagy a Ronin app-ból.

Megéri a DJI RS 2 Pro Combo?
A DJI RS 2 Pro Combo tartalmaz néhány olyan alapvető kiegészítőt, amely jelentősen megnövelheti a filmkészítői élményedet. Van pár kulcsfontosságú kiegészítő, amelyek olcsóbbak ebben az összeállításban, mintha várnod kellene rá, hogy elérhetőek legyenek.

RavenEye képátvitel
A fent említettek alapján a RavenEye biztosítja a DJI RS 2 számára a 1080p-s élőkép küldését az okostelefonra, akár 100 m távolságra is. Ha szeretnéd az ActiveTrack 3.0-t is használni, ne feledd, hogy ehhez szükség van a RaveEye-ra.

Fókuszmotor, fókuszmotor rúdra szerelhető készlete és fókusztárcsa-szalag
Ezek az alkatrészek lehetővé teszik, hogy a kameralencsék fókuszát közvetlenül a karról állíthasd. Az összes alkatrész felszerelésével a fókusz kezeléséhez használhatod az elülső beépített tárcsát, mely különösen nagyszerű dolog egyszemélyes stábok esetén.



Kinek tervezték a DJI RS 2-t?

Professzionális operatőrök
Fejlett képességeivel és közvetlen vezérlőfunkcióival a DJI RS 2 egy nagyszerű filmkészítési eszköz olyan operatőrök számára, akik a tökéletes felvételt keresik. A könnyen elérhető paraméterekkel és fókusszal a professzionális felhasználók teljes mértékben uralhatják a felvételt, különösen, ha ennek során egyedül kell dolgozniuk. Az operatőrök szakmai tudásukkal irányítva a DJI RS 2-t olyan összetett felvételeket tudnak egyedül készíteni, amelyekhez korábban leginkább egy jól összeszokott stábra volt szükség.



Filmstúdiók
Bármely méretű és költségvetésű stúdió kihasználhatja a DJI RS 2 által nyújtott összes előnyt, különösen azért, mert több felhasználású stabilizátornak lett tervezve. A DJI RS 2 kimagaslóan teljesít kézikamera stabilizátorként, de akár rögzített gimbal platformként is, így használhatod hagyományos összeállításokban, mint kránon, vagy járműre szerelve is. És ami a legjobb, az RSA/NATO port kompatibilitást jelent rengeteg kiegészítővel, amivel a stúdiók már eleve rendelkeznek.



DJI RS2 kiegészítők
Az egyik lényeges pont, ami a DJI RS 2-t ilyen hathatóssá teszi, az a kiegészítők ökoszisztémája, amely bizonyítja, hogy ez a kamerastabilizátor egy igazi profi igásló. A RavenEye képátviteli rendszer 1080p-s élő kameraképet küld a telefonodra, biztosítja a kameraparaméterek távoli vezérlését, és lehetővé teszi az ActiveTrack 3.0 használatát. A Twist Grip Dual kar egyedi csuklókialakítással rendelkezik, így sokféleképpen tarthatod a kamerádat. A függőleges rögzítőlemez portré üzemmódba állítja a kamerát, ezáltal professzionális közösségi médiatartalmakat készíthetsz. És az alap bővítőkészlet többféle rögzítési és távvezérlési lehetőséget biztosít, segítve ezzel, hogy DJI RS 2-t teljesen új módokon használd.



DJI Care Refresh a DJI RS 2-höz
A DJI Care Refresh már elérhető a DJI RS 2-höz, egy éven belül 2 csereegységet, balesetből eredő sérülés biztosítását és számos egyéb előnyt biztosítva számodra. Az új 2 éves csomag két éven belül 3 csereegységet biztosít, kiterjeszti az eredeti garanciát 2 évre, valamint magában foglalja a nemzetközi garanciaszolgáltatást is.



DJI RS 2 specifikációk

Súly: 1,3 kg

Bevizsgált hasznos terhelés: 4,5 kg

Méret:
Összehajtva: 260x265x70 mm (a BG30 markolat nélkül)
Kihajtva: 410x260x195 mm (a BG30 markolattal együtt, a markolat/tripod nélkül)

Akkumulátoridő: 12 óra

Töltési idő* 0-80% 1 óra alatt, 0-100% 1,5 óra alatt
* 24W-os töltő használata mellett PD és QC 2.0 töltési protokollokkal

DJI RS 2 GY.I.K.
Most, hogy áttekintettük a terméket és annak funkcióit, nézzünk pár fontos kérdést.

Milyen kamerák kompatibilisek a DJI RS 2-vel?
A DJI RS 2 kompatibilis a legtöbb jelentős kameramárkával, mint pl. Sony, Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic és Blackmagic. Lásd a DJI Ronin sorozat kamerakompatibilitása, keress rá a kamerakompatibilitással kapcsolatos információkra.

Mi a különbség a DJI Ronin-S és a DJI RS 2 között?
A DJI Ronin-S-sel összehasonlításban a DJI RS 2 motorjai kb. 20%-kal erősebbek, míg a gimbal súlya kb. 25%-kal lecsökkent. Az RS 2 egy 1,4 hüvelykes színes érintőképernyővel és egy újratervezett elülső beépített tárcsával van felszerelve, valamint a DJI RS 2 több kiegészítőt támogat, mint a Ronin-S. 

Mennyi a DJI RS 2 súlya és hasznos terhelése?
A DJI RS 2 csak 1,3 kg-ot (2,86 font) nyom, és max. bevizsgált hasznos terhelése 4,5 kg (10 font). Ez azt jelenti, hogy a DJI RS 2 rendelkezik a hozzá hasonló eszközök közül az egyik legnagyobb súly per hasznos terhelés aránnyal.

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

    Köszönjük a feliratkozást!

    Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

    Shop the look

    Válassz a lehetőségek közül!

    DJIARS
    Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
    Változat szerkesztése
    Sikeres beküldés
    Összehasonlítás:
    Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
    Általános Szerződési Feltételek
    What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
    this is just a warning
    Bejelentkezés
    Kosár
    0 elem