Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

A DJI újraértelmezi a drónozás élményét az új FPV modellel

27 April 2021 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

Az áttörő dróntechnológia lélegzetelállító, filmszerű repülési élményt és új intuitív egykezes mozgásvezérlőt kínál.

A DJI, a civil drónok és a kreatív kameratechnológia globális vezetőjeként új típusú drónjával különleges és magával ragadó repülési élményt ígér. A DJI FPV ötvözi a versenydrónok first person view élményét és gyors mozgását a hagyományos drónok kamerás képességeivel, a DJI consumer drónjaira jellemző biztonsági és adatátviteli technológiákkal, illetve egy opcionális innovatív egykezes mozgásvezérlővel, mely révén a pilóták akár egykézzel is irányíthatják a drónt. A DJI FPV olyan új drónkategóriát képvisel, amely a lehetőségek tárházát sorakoztatja fel a tartalomkészítők és a drónrajongók előtt legyen akár még kezdő vagy már profi.  



Ferdinand Wolf, a DJI Europe Kreatív igazgatója a következőket nyilatkozta az új FPV megjelenésével kapcsolatban; „A DJI 2006-os alapítása óta folyamatos fejlesztésekkel értelmezi újra mire képesek a drónok. Idén 15-éves fennállásunkat ünnepelve és az innováció, mint örökségünk előtt tisztelegve a DJI FPV-vel újragondoltuk milyen is lehet a drónrepülés.  A DJI FPV az elérhető legjobb technológiákat kombinálja egy olyan hibrid megoldásban, amelynek nincs konkurenciája. Képes repülni akár egy versenydrón, lebegni, mint egy hagyományos drón gyorsulni, mint egy saját építésű eszköz és olyan gyorsan képes megállni, mint ezek egyike sem.  A DJI FPV lehetővé teszi, hogy használója átélje a drónrepülés páratlan izgalmát anélkül, hogy bonyolult technológia kihívásoktól kellene tartania vagy órákat töltenie egy rendszer felépítésével. Mi már alig várjuk, hogy minél többen kipróbálhassák.”

A DJI FPV termékcsalád magába foglalja a DJI FPV drónt, a DJI FPV Goggles v2 videószemüveget, a DJI FPV Remote Controller-t, valamint egy új Motion Controller távirányitót, ami a drónmanőverezést teszi lehetővé a kézmozdulatokat követve. 



De miért is különleges?
Nagyteljesítményű motorjai elképesztő sebességet tesznek lehetővé, felhasználói felülete teljesen intuitív és a legújabb biztonsági funkciók biztosítják a megfelelő kontrolt minden helyzetben. Az új FPV rendszer azt is lehetővé teszi, hogy a drón szemszögéből alacsony késleltetéssel, nagy felbontásban fedezd fel a repülés élményét köszönhetően az O3-nak, ami a DJI saját OcuSync jelátviteli technológiájának harmadik generációja. Páratlan megbízhatósága és adatátviteli tartománya hozzájárul a rendkívül sima és stabil 4K-s videofelvételek készítéséhez 60 képkocka / mp sebesség mellett, RockSteady elektronikus képstabilizációval.

Repülési élmény minden készségszinthez
Legyél tapasztalt FPV pilóta vagy teljesen kezdő, a DJI FPV három repülési módot kínál, amelyek segítségével magabiztosan repülhetsz képességeidnek megfelelően:

Normál mód (N): ebben az üzemmódban a DJI FPV a többi DJI drónhoz hasonlóan működik, azaz GPS és / vagy vizuális pozicionáló rendszerek (VPS) használatával repül. A biztonság érdekében használhatók az elülső akadályérzékelők, melyek időben jeleznek és szükség esetén lelassítják az eszközt.

Manuális mód (M): ebben az esetben teljesen átveszed az irányítást a drón felett, éppen ezért tapasztaltabb felhasználóknak ajánlott, mivel az összes érzékelő és lebegő funkció le van ilyenkor tiltva.

Sport mód (S): az előző kettő hibrid ötvözete, amely a manuális üzemmóddal elérhető dinamikus mozgási képességek egy részét kínálja a normál mód legfontosabb biztonsági funkcióival együtt. Középutat képez a két másik üzemmód között, teret adva képességeid felfedezésére, miközben átélheted az FPV repülés élményét.



Biztonságos repülés  
Használat közben olyan beállításokat is alkalmazhatsz, amelyek nemcsak emlékezetessé teszik a repülést, hanem biztonságossá is. Ezek egyike az egyetlen gombnyomással elérhető vészfékezés és lebegés funkció, ami mindhárom repülési módban alkalmazható. A vizuális pozicionáló érzékelők (VPS) és a repülőgép alján található segédfény pedig a sima fel- és leszállásban jelenthet könnyebbséget. A Return to Home funkció is segítségedre lehet, mivel egyetlen gombnyomással automatikusan visszahozza a drónt a felszállási ponthoz, ami abban az esetben is működik, ha az adatkapcsolat elvész. A biztonságos repülést szolgálja még a beépített GPS-alapú geokerítés is, ami képes információt adni a légtér korlátozásáról és a lehetséges veszélyekről, valamint az ADS-B vevő rendszer, ami audio és vizuális értesítéseket küld az FPV szemüvegre, ha a közelben ADS-B adókkal felszerelt repülőgépet vagy helikoptert érzékel. 

Fontos, bárhol is repülsz mindig biztonságosan és felelősségteljesen tedd és emellett ismerd a repülésre vonatkozó előírásokat. Számos joghatóság például előírja, hogy az FPV szemüveggel repülő drónpilótákat vizuális megfigyelővel kell kísérni a légtér veszélyeinek figyelemmel követése érdekében. 

Lásd a világot úgy, mint még eddig soha 
A DJI FPV a legújabb HD adatátviteli technológiát alkalmazza, így a DJI FPV Goggles v2-t viselése közben a drón szemszögéből kristálytisztán, alacsony késleltetéssel és nagy felbontásban tárulnak eléd a felfedezésre váró tájak. A legmodernebb versenymotorok pedig az O3 rendszer kiemelkedő megbízhatósága mellett garantálják a száguldás varázsát. Igazán szívdobogtató élmény a 140 km / h (87 mph) maximális sebességre vagy és a 0-ról 100-ra (0-62 mph) történő 2 másodperces gyorsulás, ami az új motorokkal lehetséges.



Repülés közben az alábbi nézetek közül választhatsz
Kiváló minőségű mód: 1440×810 pixel felbontásban, 60 FPS-es képfrissítéssel és 142° széles látómezővel, vagy akár 150°-os látótérrel, 50 FPS-es képfrissítéssel láthatod magad alatt a világot mindössze maximum 40 milliszekundum késleltetéssel. 

Alacsony késleltetési mód: ebben a módban magas képkockasebességet aktiválhatsz a filmszerűbb megjelenés érdekében úgy, hogy a jel késleltetése 28 milliszekundumra csökken. A felbontás itt is 1440 × 810 pixel, a képkockaszám 120 FPS 142 ° látótér mellett vagy 100 FPS 150° látótérrel.

Közönség mód: ebben az esetben nézőpontod megosztható akár nyolc további személlyel, akik így szinten részesei lehetnek az élménynek. 

Lélegzetelállító felvételek
A DJI FPV integrált 4K / 60fps 120 Mbps kamerája egy tengelyes gimbalon helyezkedik el, amely stabilitást nyújt bonyolult manőverek vagy függőlegesen forgás esetén is kiváló felvételek elkészítéséhez. A RockSteady stabilizációs technológia kisimítja a mozgóképeket és kiküszöböli a Jello effektust, ami a gyorsan mozgó tárgyak fotózásánál és videózásánál okoz torzulást. Sőt, a fejlett torzításkorrekciós szoftver eltávolíthatja az FPV-felvételekben korábban gyakran előforduló halszem-megjelenést is. Rögzíthetsz akár 4x-es lassú mozgással, 1080p és 120 kép / mp sebességgel is filmeket, mostantól H.265 vagy H.264 formátumban. Ezzel a megoldással a felvételek kevesebb helyet foglalnak el a memóriakártyán, azonban a tömörítés mégis megőrzi az apró részleteket. 



Oktatási eszközök, hogy minél könnyebben és gyorsabban fejlődj
Számos interaktív és realisztikus anyag érhető már el, hogy gyorsan és magabiztosan sajátíthasd el a repülés fortélyait. A DJI Fly alkalmazás legújabb verziója például részletes útmutatásokat tartalmaz a DJI FPV üzemeltetéséről is. Az újonnan kifejlesztett DJI Virtual Flight App pedig egy olyan ingyenes szimulátor applikáció, amely könnyed, szórakoztató és kockázatmentes környezetben ismertet meg a drón működtetésével. 

 

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

    Köszönjük a feliratkozást!

    Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

    Shop the look

    Válassz a lehetőségek közül!

    DJIARS
    Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
    Változat szerkesztése
    Sikeres beküldés
    Összehasonlítás:
    Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
    Általános Szerződési Feltételek
    What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
    this is just a warning
    Bejelentkezés
    Kosár
    0 elem