Vásárolj és nyerj

Vásárolj és nyerj

Vásárolj a DJI | ARS Budapestben és nyerj minden hónapban egy Osmo Pocket kamerát vagy akciónk végén, decemberben a fődíjat:
egy DJI Mavic Mini drónt. Hogyan tudsz részt venni nyereményjátékunkban? Egyszerű!

Amennyiben legalább 300.000 Forint felett vásárolsz üzletünkben vagy online, automatikusan bekerülsz nyereményjátékunkba! Kérünk, hogy vásárláskor mindenképpen ügyelj arra, hogy helyesen adod meg adataidat, mert ezeken tudunk a későbbiek során értesíteni, ha Te lennél az egyik szerencsés nyertesünk!

Nyereményjátékunk 2020.10.01-én indul és 2020.12.22-én ér véget, amikor is minden hónapban – októberben, novemberben és decemberben – egy szerencsés nyertes, egy Osmo Pocket kamerastabilizátorral lesz gazdagabb! Hogy az ünnepek is kellően jó hangulatban teljenek, közvetlenül karácsony előtt egy Mavic Mini drónt is kisorsulunk a nyereményjátékban részt vevők között!

A nyeremények kisorsolására november 2-án, december 1-én és 22-én kerül sor. A nyerteseket a megadott elérhetőségeiken próbáljuk meg elérni. Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a nyerteseket 1 héten belül, legalább ötszöri kiértesítést követően sem tudjuk elérni, újra sorsoljunk. A nyeremények hivatalos forgalomba nem hozott, NOT FOR SALE jelölésű termékek, amelyek funkcióikat tekintve semmiben nem térnek el az üzletben kapható azonos nevű termékektől. A nyereményjátékban való részvételhez a megjelölt belépési limit minimum 300.000 Forint, amelyet egy számlán történt vásárlás esetén fogadunk el.


Vissza a főoldalra

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom