Zenmuse L1 kamera

Keresse kollégánkat

A Zenmuse L1 integrálja a Livox Lidar modult, a nagy pontosságú IMU-t és a kamerát 1 hüvelykes CMOS szenzorral és egy 3 tengelyes stabilizált gimballon.

Zenmuse L1

Lidar + RGB megoldás légi felméréshez
A Zenmuse L1 integrálja a Livox Lidar modult, a nagy pontosságú IMU-t és a kamerát 1 hüvelykes CMOS szenzorral és egy 3 tengelyes stabilizált gimballon. A Matrice 300 RTK-val és a DJI Terra-val együtt használva az L1 egy teljes megoldást alkot, amely valós idejű 3D-s adatokat nyújt, hatékonyan rögzítve a bonyolult struktúrák részleteit és rendkívül pontos rekonstruált modelleket készít.Rendkívüli hatékonyság
Készítsen valós színű pontfelhő-modelleket. Egyetlen repüléssel akár 2 km2 területet is képes feldolgozni a Livox Lidar modul segítségével és a 70 ° látószögű, 1 hüvelykes RGB kamerával.

Nagymértékű pontosság
Centiméterpontos rekonstrukciókat készíthet a nagy pontosságú IMU-nak, a vizuális kameraalapú szenzoroknak és a GNSS-adatoknak köszönhetően.Azonnal készen áll
Az IP44 besorolás lehetővé teszi az L1 használatát esős vagy ködös környezetben. A Lidar modul aktív szkennelési módja lehetővé teszi az éjszakai repülést is.

Livox Lidar Module
• Frame Lidar, akár 100% -os tényleges pontfelhő eredménnyel
• Érzékelési tartomány: 450 m (80% -os visszaverő képesség, 0 klx) / 190 m (10% visszaverő képesség, 100 klx)
• Tényleges pontsebesség: 240 000 pont / s
• 3 távolságmérés egyidejüleg
• Vonalas és nem ismétlődő beolvasási mód
• Pontfelhős élőnézetA valós idejű pontfelhős nézet azonnali rálátást nyújt a helyszínre, így a felhasználók gyors döntésre képesek kritikus helyzetekben is. A terepmunka minősége úgy is ellenőrizhető, hogy minden repülés után azonnal ellenőrzi a pontfelhő-adatokat.

Mérések és megjegyzések 
A kritikus dimenziók megszerzése és közlése a pontfelhő-modellen mérések és megjegyzések segítségével.

One-stop feldolgozás
A DJI Terra egyesíti az IMU és a GNSS adatait a pontfelhők és a látható fény kiszámításához, valamint a POS-adatok számításait, így könnyedén generálhat rekonstruált modelleket és pontossági jelentéseket.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom