Tello Ultra Combo

54.900 Ft 74.660 Ft

A nagysikerű DJI Tello most egy nagyszerű csomagban lehet a tiéd 2 extra akkumulátorral, kék és sárga snap-on coverrel, töltő-hubbal, és hogy a biztonságról is gondoskodjunk, PGYTech hordtáskával!

Előrendelés

A nagysikerű DJI Tello most egy nagyszerű csomagban lehet a tiéd 2 extra akkumulátorral, kék és sárga snap-on coverrel, töltő-hubbal, és hogy a biztonságról is gondoskodjunk, PGYTech hordtáskával!A nagysikerű DJI Tello most egy nagyszerű csomagban lehet a tiéd 2 extra akkumulátorral, kék és sárga snap-on coverrel, töltő-hubbal, és hogy a biztonságról is gondoskodjunk, PGYTech hordtáskával!

DJI Tello
Megépítettük az egyik legszórakoztatóbb és legkisebb drónt, ami lenyűgözi a gyerekeket és felnőtteket is. A Tello segít megismerkedni a drónozás világával és segít elsajátítani a drónozás élményét. Szerezz be egy Tello-t és élvezd, hogy milyen egyszerű a repülés!

Új vagy a drónozásban? Nem probléma.
A Tello-val a repülés nagyon egyszerű. Vedd elő a telefonodat akárhol is vagy és irányítsd könnyedén intuitív vezérléssel.

Nézd a világot a magasból!
Függetlenül attól, hogy tartózkodsz , akár parkban, irodában vagy otthon, akár hányszor is felszállsz mindig új élményekben lesz részed.A TELLO nagyon stabil élőképet sugároz 720p felbontásban akár 100m-ig, mert kettő darab antennával van felszerelve, és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően max. 13perces repülési időt tesz lehetővé.

Fantasztikus funkciók a határtalan szórakozásig
A TELLO sok technikai és szórakoztató funkciót tartalmaz. A drón repülési vezérlőjét a DJI tervezte, így könnyedén végre tudod hajtani a különböző trükköket és manővereket. A repülés még soha nem volt még ilyen szórakoztató és egyszerű!

A felszállás és a leszállás ennél nem is lehetne egyszerűbb, csak tedd a tenyeredbe és a TELLO startra kész. Amennyiben szeretnéd, hogy megálljon nincs más tennivalód csak engedd, hogy kezedre leszálljon.

Nagyszerű képeket és videókat készíthet
A TELLO hihetetlen videót és képeket készít, mert a képfeldolgozója nagyon kimagasló minőségű. Még ha nem is tudod, hogy hogyan repülj, az EZ-shots nak köszönhetően professzionális felvételeket készíthetsz, és akár megoszthatod az élményeidet az okos telefonodon keresztül.

Használati útmutató

CSOMAG TARTALMA: 
1x Tello intelligens játékdrón
2x Tello akkumulátor 
1x Tello cserélhető burkolat kék
1x Tello cserélhető burkolat sárga
1x Tello akkumulátor töltőállomás
1x PGYTECH Tello Carrying case

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom