SLANTRANGE 3P multispektrális érzékelő rendszer

Keresse kollégánkat

SLANTRANGE 3p senzor rendszer.

Slantrange 3PX


 


A SLANTRANGE rendszerek hatékony analitikai eszközöket ötvöznek pontos és megbízható légi terményérzékelőkkel, hogy azonnali és jól használható adatokat szolgáltassanak a mezőgazdaság számára.


 


Azonnali elemzés. Bárhol.


A Slantrange jobb megközelítést dolgozott ki a mezőgazdasági analitikához – így hatékonyabb és skálázhatóbb az adatgyűjtés, a feldolgozás és jelentés.  • A 20% képátfedési követelmény repülésenként akár négyszeresére növelheti a területi lefedettséget

  • A radikálisan hatékonyabb algoritmusok percek alatt lehetővé teszik a helyszíni adatszolgáltatást, nincs szükség internetre vagy a felhőre

  • Innovatív új módszerek a mérési pontosság fejlesztésére műholdon és repülőgép-fedélzeti rendszereken át

  • Adattípusok új osztályai, amelyek csak alacsony magasságban működő drónokkal elérhetők, hogy bizonyos agronómiai kérdésekre is megfelelhessünk többféle terménnyel kapcsolatban


 


A SLANTRANGE érzékelő és elemzési eszközök teljesen új megközelítést kínálnak a terménymérés és adatszolgáltatás terén.


 


2018-ra a DJI M200 sorozat drónjaival való integráció repülés közbeni adatfrissítéseket tesz lehetővé a még hatékonyabb működésért, egy vállalati szintű csomagban.


 


A SLANTRANGE érzékelők kétféle változatban érhetőek el: ezek a „3p” és a „3PX”.


A 3p lényegében bármilyen, alacsony repülési magasságú légi eszközön használható egyszerű felerősítő adapterkészletekkel, és elérhető lehetőséget jelentenek a legtöbb népszerű rendszernél.


2018 újdonsága a 3PX, amely vadonatúj munkafolyamat-hatékonysági szinten működik repülés közbeni adateléréssel a DJI céggel való együttműködésben, Matrice 200 sorozatú drónokhoz.


A 3p és a 3PX egyaránt kihasználja a SlantView elemzés teljes adattermelési kapacitását, megegyező képalkotási teljesítménnyel. Ha azonban van előnyben részesített analitikai megoldása, a szenzoradatokat gyakorlatilag bármilyen külső fél analitikai szoftverébe exportálhatja.