DJI Ronin 2 Professional Combo (2 év garanciával)

2.231.900 Ft

A Ronin 2 Professional Combo egy 3 tengelyes professzionális kézi kamerastabilizátor MILC, DSLR és Cinema kamerákhoz. 8 óra üzemidővel rendelkezik a tömege 5,5 kg és a maximális teherbírása 13,6 kg.

Jelenleg nem elérhető.

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!


Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.


DJI RONIN 2 - ALKOSS MARADANDÓT!ERŐTELJES


A Ronin 2 arra hivatott, hogy megörökítse a filmkészítők általa megálmodott látványt. A továbbfejlesztett, magas forgatónyomaték leadására képes motoroknak köszönhetően még több típusú kamera megtartásához használható, és képes ellenállni az erős szélnek, illetve a nagy gyorsulási erőnek, ami autóra rögzített alkalmazás, vagy repülés során éri. A mozgás menet, illetve repülés közben rázkódásmentes marad.


MAGASABB FORGATÓNYOMATÉK, TÖBB ERŐ, VÁLTOZATLAN PRECIZITÁS


Az előző szériák motorjánál maximum 8szor erősebb motorral rendelkező Ronin 2 akár egy 30 font (13,6 kg) tömegű kamerával felszerelve is bírja a 75 mérföld/órát (121 km/ó) meghaladó tartós sebességet. Anélkül növeltük meg az erejét, hogy a kontrollálhatóságából veszített volna. A kódolt motorokkal, valamint az extrém mértékű precizitással megmaradt a 0,02°-os pontosság.


A KIEGÉSZTŐKET TÁMOGATÓ EGYSÉGEK


Az új Ronin akkumulátortöltő csomóponttal (power hub) az elengedhetetlen kiegészítők számára - mint például a DJI Focus és a vezeték nélküli videotranszmissziós rendszer – biztosítható az áramellátás, és ezáltal a folyamatos kommunikáció fenntartása a Ronin 2-vel.


IRÁNYTÁS


Az új távirányító (Remote Controller) botkormányával könnyen irányítható mind a bemeneti sebesség, mind a felvétek elindítása és leállítása. Emellett a Ronin 2 más gyártmányú távirányítókkal is kompatibilis a hagyományos távirányítóktól a fedélzeti D-Bus portig, illetve a kézikerekekkel is.


SOKOLDALÚ


Az új tervezésű leválasztható fogantyú (Grip) engedi, hogy a Ronin 2 önállóan is megálljon, és könnyen leszedhető, amennyiben a kézi fogantyú alsó részére nincs szükség. A Ronin 2 ugyancsak kompatibilis a függőkamerákkal, a drónokkal, az állványokkal (crane), a Steadicam-ekkel és még számos más eszközzel.


EGYSZERŰ


A Ronin típusoknál megszokott egyszerű beállítást és könnyű alkalmazhatóságot a Ronin 2 esetében még tovább fokoztuk. A kamerák felhelyezésétől, kiegyensúlyozásától és beállításától kezdve a kiegészítők áramellátásáig és a szállításig mindent átterveztünk és tökéletesítettünk, hogy mindez minél könnyebb és gyorsabb lehessen. 


INTELLIGENS


A Ronin 2 megnövelt intelligenciája azt jelenti, hogy a Ronin 2-vel a filmkészítők olyan felvételeket tudnak készíteni - a tökéletes rázkódásmentesség biztosításától a stúdióban létrehozható speciális megoldásokig -, melyek kivitelezéséhez ez idáig specialisták szaktudására, illetve kiegészítő felszerelésre volt szükség.


INTEGRÁLT


Az áramellátó rendszerek, melyek képesek ellátni mind a motorokat, mind a felszerelt kamerát és a vezeték nélküli, avagy többszörös áramellátó rendszerrel nem rendelkező egyéb kiegészítőket, most már a Ronin 2 szorosan integrált részét képezik. A Ronin 2 dupla akkumulátorrendszerének köszönhetően a filmkészítőknek lehetőségük van a forrócserére (hot swap), így a kamera és a kiegészítők folyamatosan bekapcsolva maradhatnak és a felvételkészítés idejét maximalizálni lehet.


MEGBÍZHATÓ


A Ronin 2 minden részét a lehető legmegbízhatóbbra terveztük kezdve az előállításához felhasznált anyagoktól, a fröccsenésbiztos, zárt motorkialakításon és a kábelek optimális lefutásán át, a felesleges megoldások kerüléséig. Mindezen megoldások segítségével egy olyan rendszert hoztunk létre, ami a legszélsőségesebb forgatási körülmények között is ragyogóan teljesít.