Pix4Dmapper havi előfizetési csomag

Keresse kollégánkat

A vezető fotogrammetria szoftver a porfesszionális drónos feltérképezéshez.

A termék megvásárlásához beleegyező nyilatkozat szükséges, hogy a vásárló adatait átadhassuk a termék gyártójának!

 

Pix4D

Képalapú mérési megoldás

Egyedülálló fotogrammetriai szoftvercsomag drónos feltérképezéshez. Felmérés és feltérképezés a szintkülönbségek figyelembevételével. Légifotózás és fotogrammetria a részleteiben elemezhető felméréshez és a hatékony feltérképezéshez. A feltérképezés és modellek leképezése még hozzáférhetőbben, mint valaha. 2D-s és 3D-s adatok létrehozása drón felvételek alapján, magas minőségű feldolgozott adat előállítás

Megnövelt termelékenység

A felmérések hatékonyságának növelése azáltal, hogy kevesebb időt kell a területen tölteni, valamint kevesebb operatív jellegű költség merül fel.

Célzott eredmények

Technológiánkkal biztosítjuk a magasfokú precizitást a minőségi riportok, gyakorlati és részletekbe menő végrehajtó megoldásaink, földi irányítási pontjaink, bevetés közbeni ellenőrző pontok és az RTK képes drónok támogatása által.

Mindig friss térképek és terepmodellek

Nem fordulhat elő, hogy ne a legfrissebb információkkal dolgozzon. Az egyszerű munkamenetnek hála és a könnyen megismételhető adatgyűjtő eljárással a térképek és modellek frissítése olyan gyakran elvégezhető, amilyen gyakran azokra szükség van.

Drónos feltérképező megoldások az építőipar számára

Alacsonyabb költség és megnövelt termelékenység az okos projektmenedzsment jegyében. A telek 3D modelljének leképezése egyszerűen, távolról elvégezhetően. Alakítsa át a kivitelezési fázisok menetét mérhető, felhasználható és archiválható képi információk segítségével!

Leegyszerűsített területfelmérés

Gyűjtsön adatot egyszerűen drón segítségével, vagy akár autonóm módon repülve azt. Automatikus felhőbe töltési lehetőség, ahonnan azonnal megtekinthetők a felvételek avilágon bárhol.

Idő és költségcsökkentés

Legyenek kézzelfogható eredményei gyorsabban, mint bármikor korábban. A Pix4D megoldásai extra költség nélkül összevethetők a hagyományos felmérési megoldásokkal, de ugyanazzal a magas pontossággal, amiben Ön megbízhat. Nagyszerű teljesítmény és előrehaladás felügyeleti lehetőség. Az adat hamarabb elérhető, és megosztható a projektért felelős egyéb munkatársakkal bárhol a világon. A jobb együttműködés és kommunikáció jegyében.

Drónos feltérképezés – digitális mezőgazdaság

Digitalizálja földjét, az első lépés a mezőgazdaság jövője felé A drónnal készült felvételek átfordítása a gyakorlatba Kezelje a területen felmerülő kihívásokat azáltal, hogy a felvételeket információvá konvertálja, hogy maximalizálhassa a beavatkozás hatékonyságát.

Azonnali feltérképezés

Azonnal dolgozza fel a feltérképezési adatokat, legyen bár kint a táblánál, az év bármely szakában.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom