Pix4Dcloud - Yearly rental license szoftver

Keresse kollégánkat

Pix4Dcloud - 1 éves előfizetés. Online platform drón térképezéséhez, a folyamat nyomon követéséhez és a terület dokumentálásához.

Válassz kivitelt

Pontos eredmények
Támaszkodjon a Pix4D feldolgozási algoritmusaira, hogy megszerezze a elvárt felmérés szerinti eredményeket. A nagyobb pontosság érdekében válassza az AutoGCPs funkciót.

Elemzés egyszerűen
Azonnal megtekintheti bármelyik munkahelyet bárhonnan, böngészőjéből, 2D-ben és 3D-ben, eredményekkel, amelyeket mérhet, kutathat, összehasonlíthat, megoszthat és amivel együttműködhet kollégáival / ügyfeleivel.

Naprakész dokumentáció
Tartson állandó és naprakész nyilvántartást a projektről, ezáltal gyorsan és hatékonyan kezelheti a felmerülő problémákat, vitákat.

Capture / Rögzítés 
Rögzítse a célterület képeit drónokkal, kézi kamerákkal vagy a Pix4D darukamerával.

Process / Folyamat
Fotogrammetriás algoritmusok segítségével automatikusan dolgozza fel a képeket a felhőn keresztül, hogy mérhető eredményekké alakítsa át őket. Pontos és georeferált ortomozaik, 3D-s háló, pontfelhők és magassági modellek létrehozása.

Analyze / Elemezés 
Vizualizálja, figyelje és dokumentálja a folyamat előrehaladását egy intuitív kezelőfelület, idővonal és beépített mérőeszközök segítségével, amelyek bármilyen eszközről vagy helyről elérhetőek online módon egy felhőalapú platformon.

Share / Megosztás
Egyszerű URL-címmel ossza meg eredményeit csapatával vagy ügyfeleivel a zökkenőmentes információáramlás és a jobb együttműködés érdekében.

Integrate / Integrálás
Töltse le az összes eredményt, és exportálja harmadik féltől származó CAD és BIM szoftverbe a további lépésekhez.

Pix4Dcloud 

Készítsen pontos 2D térképeket és 3D modelleket képekből
Mérje meg a távolságokat, területeket és térfogatokat
Adjon hozzá kommentárokat
Magassági profilok létrehozása
Végezzen virtuális ellenőrzéseket
Ossza meg a csapattal és az érdekelt felekkel

Az összes funkció megtekinthető ITT!

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom