Phantom 4 Pro V2.0

526.900 Ft

Phantom 4 Pro V2.0 1-inch 20MP Exmor R CMOS szenzorral, hosszabb repülési idővel és még fejlettebb technológiával, Ocusync technológiával, low-noise propellerrel

Jelenleg nem elérhető.

ELŐRENDELÉS: Köszönjük érdeklődésed a Phantom 4 Pro V2.0 iránt! A termék megérkeztéig még kis türelmedet kérjük, de addig is fel tudjuk venni rá előrendelésed. Ehhez nincs más dolgod, mint egy email-t küldeni a store@djiars.hu-ra amiben megadod neved, telefonszámod, valamint hogy hány Phantom 4 PRO V2.0 drónra illetve milyen kiegészítőkre lenne szükséged! Munkatársaink a termék(ek) beérkeztével azonnal egyeztetnek Veled a továbbiakról!


Az előző szériából megismert akadály kikerülő rendszerrel és érzékelőkkel látták el körbe a géptestet. Így a gép továbbra is elől, hátul és két oldalt figyeli az akadályokat. Fontos tudni, hogy az oldalsó érzékelők csak Tripod és Beginner módban működnek.


Az adatátvitel frissült, a korábbi modellel szemben így már Ocusync technológia látja el az adatátviteli kapcsolatot. Ennek köszönhetően továbbra is akár 7 kilométeres távolságba elreptethetjük, miközben folyamatos élőképet kapunk FULL HD felbontásban, arra alkalmas okos eszközünkre. A Phantom4 Pro V2.0 kamerája valós natív C4K felbontásra is képes, ami annyit jelent, hogy nem egy szoftveresen felturbózott képet látunk, hanem valós, akár C4K:4096×2160 felbontást 100Mbps minőségben. A H.265 kódolásnak köszönhetően 50% -kal több információt tartalmaz a képünk, mint a H.264. Ezáltal részletesebb és élénk képeket készíthetünk.


A microSD kártya 128GB bővíthető Intelligens akkumulátora 30 perces repülési időt tesz lehetővé. Robotpilóta rendszere megkettőzött biztonsági modulokkal van ellátva. Ilyen például a GPS, az iránytű, az IMU. A DJI GO4 alkalmazással használható, melyben a számtalan extra funkció mellett, megtalálhatóak például az ActiveTrack, a Point of Interest, és a TapFly intelligens repülési módok is.