Phantom 4 Multispectral + D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station Combo

Keresse kollégánkat

A P4 Multispectral egy teljesen integrált multispektrális képalkotó drón, amelyet precíziós mezőgazdasági és környezetgazdálkodási feladatokhoz terveztek.

Phantom 4 Multispectral + D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station enterprise drón csomag DJI GS Pro (Team-Professional) 1 éves hozzáféréssel + DJI Terra Basic 1 éves hozzáféréssel + Enterprise Shield Basic 1 évre

Gyűjtsön pontos adatokat növényekről a P4 Multispektráli segítségével - egy nagy pontosságú drón, amelynek integrált multispektrális képalkotó rendszere alkalmassá teszi mezőgazdasági feladatokhoz, környezeti megfigyeléshez és egyéb célokhoz.Azonnal betekintést nyerhetsz a növényegészségügybe
A P4 multispektrális egység egyesíti az adatok rögzítésének folyamatát, amely betekintést nyújt a növények egészségére és a növényzet kezelésére vonatkozóan.
A mezőgazdasági képek gyűjtése most egyszerűbb és hatékonyabb mint valaha, egy beépített, stabilizált képalkotó rendszerrel, amely átfogó adatkészleteket gyűjt.

A P4 Multispektral főbb jellemzői
5-kamerás tömb, amely a Blue, Green, Red, Red Edge and NIR (infravörös közeli) lefedésére szolgál, valamint egy RGB kamera.
Beépített spektrális napfény-érzékelő a nagyobb pontosság érdekében.
Élő RGB és NDVI.
Integrált RTK 1 cm-es pontossághoz.
Az összes kamera a 3-tengelyes Gimbal által stabilizált.
Minden érzékelő 2MP-es.
27 perces repülési idő.
5km átviteli tartomány
Támogatás a DJI GS Pro repülési tervezési alkalmazásához.Mire használható ez a multispektrális drón?
Két terület van, amiben kiemelkedő a Phantom 4 Multispectral

Precíziós mezőgazdaság / gazdálkodás - A P4 Multispectral használható a pontos gazdálkodási adatok helyesbítése érdekében az évszakok során. A multispektrális kamerabeállítás lehetővé tesz olyan adatok gyűjtését és értelmezését, amelyeket az emberi szem nem lát. A P4 Multispectral-al összegyűjtött adatok felhasználhatók a Vegitációs Indexekben, például az NDRE vagy az NDVI.
A mezőgazdasági termelők ezáltal csökkenthetik a költségeket, értékes erőforrásokat takaríthatnak meg, és ami a legfontosabb - maximalizálhatják a termést.Környezeti megfigyelés és ellenőrzés - A növényi anyag rendszeres ellenőrzése és karbantartása nehézkes lehet. A P4 Multispectral, a DJI GS Pro alkalmazásával együtt, lényegesen leegyszerűsíti ezt a folyamatot. A beépített RTK azt is jelenti, hogy még pontosabb eredményeket érhet el, akár 1 cm pontossággal is!

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom