DJI Osmo Pro COMBO csomag (2 év garanciával)

650.900 Ft

Készítsen felvételeket több szabadsággal és magasabb minőséggel, mint eddig valaha, az Osmo Pro-val.

Előrendelés

A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI képstabilizátorok a piacon egyedülálló, 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!


DJI OSMO PRO/RAW


 


A professzionális filmkészítésnél az idő és a költségvetés a két legfontosabb szempont. A hordozhatóság, a stabilitás, a magas képminőség és a bővíthetőség kombinálásával az Osmo Pro és az Osmo RAW gimbal-kamerákkal olyan felvételeket készíthet a felhasználó, amelyekhez alapesetben az operatőr mellé egy egész személyzet szükségeltetne. A komplex jelenetek készítése, vagy épp szűk helyeken történő forgatás sohasem volt ennyire egyszerű.


 


Sima és stabil videó


 


Az Osmo Pro és az Osmo RAW nagymértékben optimalizált 3 tengelyes gimballal van felszerelve. Használhatjuk az eszközöket hosszabb kültéri forgatások, fotókészítés levezénylésénél, vagy szűk helyeken, például egy autó belsejében.


 


Professzionális képminőség


 


Az Osmo Pro képes 4K videó rögzítésére 4096×2160/25fps és 3840×2160/30fps, valamint 1080p HD 1920x1080/60fps rögzítésére alkalmas (utóbbi ideális lassított felvételekhez). Az Osmo RAW veszteségmentes 4K videókat rögzít CinemaDNG RAW-ban 30fps sebességgel, 1,7 Gbps átlagos bitsebességgel (2,4 Gbps maximális bitsebesség). Mindkét kamera 16 megapixeles állóképet képes rögzíteni.


 


Micro Four Thirds képérzékelő


 


Az Osmo Pro és RAW kamerák nagy teljesítményű Micro Four Thirds érzékelővel vannak felszerelve, amelyek garantálják az alacsony zajszintet és az élethű, telített színeket. Az érzékelő területe nyolcszor nagyobb, mint a Zenmuse X3-ban használt 1/2,3 hüvelykes érzékelő, és ISO érzékenysége 100-tól 25600-ig terjed.


 


Széles dinamkatartomány


 


A 12,8 fényértékű dinamikatartományban az árnyékok és a magas fényű kiemelések még tökéletesebbek lesznek.


 


Cserélhető lencsék


 


A szabványos Micro Four Thirds kompatibilitás lehetővé teszi sok lencse alkalmazását, amelyeknek ekvivalens fókusztávolságokkal (kétszeres) bírnak. Ezek skálája 24 mm-től 90 mm-ig terjed.


 


Precision Focus


 


A DJI Focus Handwheel kifejezetten az Osmo Pro és a RAW számára készült, így gyorsan és pontosan szabályozható segítségével a fókusz. Kicsi és könnyű, egyszerűen felszerelhető.


 


Professzionális kiszerelés


 


Az Osmo Pro és RAW készletek négy 1225mAh nagyteljesítményű intelligens akkumulátort tartalmaznak, a töltőfej négy akkumulátor egyidejű töltésére alkalmas. Mindezt egy vízálló hordtáskában, szettként összeállítva - minden, amire szükséged lehet egy professzionális forgatáshoz.