Osmo Mobile 6 Platina

69.990 Ft

3-tengelyes stabilizálás | Gyors beállás | Hordozható és összecsukható |  ActiveTrack 6.0 | Beépített szelfibot | Egyszerű oktatóanyagok, egykattintásos szerkesztés

Előrendelés

Színek

Osmo Mobile 6
Engedje szabadon kreativitását

Az Osmo Mobile 6 egy intelligens okostelefon-stabilizátor, tele kreatív funkciókkal. Nemcsak kis méretű és könnyen összecsukható, és egy tenyérben elfér, de a kinyitás után automatikusan elindul, így egy szempillantás alatt készen áll a filmezésre. A beépített szelfibot segítségével dinamikus szögekből készült fotók és tökéletes szelfik várnak Önre. Intelligens funkciók és útmutatók egész sora áll a rendelkezésére. A DJI Mimo alkalmazás megkönnyíti a hatékony videózást, szerkesztést és megosztást, így egyetlen fontos pillanatot sem fog elmulasztani.3-tengelyes stabilizálás | Gyors beállás | Hordozható és összecsukható |  ActiveTrack 6.0 | Beépített szelfibot | Egyszerű oktatóanyagok, egykattintásos szerkesztés

Vigyázz, kész, rajt!

[Kis méretű, hordozható]
Vigye magával az Osmo Mobile 6-ot izgalmas kalandokra. A kompakt, összecsukható kialakítású eszköz könnyen elcsomagolható, a gyorsan kinyitható mágneses telefonrögzítőnek köszönhetően pedig még a telefontok levételével sem kell bajlódnia. Hajtsa össze vagy nyissa ki – egy pillanat alatt készen áll a fotózásra vagy a telefonálásra.

[Gyors beállás]
Az Osmo Mobile 6 automatikusan bekapcsol, amint kinyitja. Ha eljön az ihletett pillanat, csak tegye rá a párosított okostelefont, és a DJI Mimo alkalmazás automatikusan elindul, így azonnal elkezdheti a filmezést. [1]

[3-tengelyes stabilizálás]
A 3-tengelyes stabilizálással rendelkező gimbal segít zökkenőmentes, veszteségmentes, ámulatba ejtő, mozgás közbeni alkotásokat készíteni. Az Osmo Mobile 6 a DJI fejlett stabilizációs technológiájával rendelkezik, amely erős, stabil, rázkódásmentes eredményeket tesz elérhetővé.

Még ránézni is jó
Az új platinaszürke szín elegáns, visszafogott, és nem gyűjti a foltokat. A továbbfejlesztett ergonomikus kialakítással és csúszásgátló markolattal rendelkező Osmo Mobile 6 belesimul a tenyerébe.

Mestere a szakmának
Kényelmesen ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a rendszer állapotjelzőjét, az új beépített [állapotjelző panel] segítségével pedig könnyedén válthat a gimbal üzemmódok között. Az M gomb megnyomásával a jelenet hangulatának vagy kreatív igényének megfelelően válthat a négy üzemmód között.

Követés
A Követés módban a kamera nézete követi a gimbal vízszintes pásztázó és előre-hátra dőlő mozgását, az oldalirányú görgetés során azonban stabil marad. Ez az üzemmód alkalmas felfelé vagy lefelé néző, illetve átlós nézetű felvételek készítésre.

Reteszelhető döntés
A kamera csak a gimbal pásztázó mozgását követi, és stabil marad az előre-hátra dőlés és az oldalirányú gördülő mozgások során; ez vízszintes síkban való forgatáshoz vagy a téma körüljárásához ideális.

Első személyű nézet (First Person View, FPV)
FPV módban a gimbal mindhárom tengelye követi a fő test mozgását. Ez nagyszerű megoldás a mozdulatlan témák, pl. tereptárgyak, épületek, emlékművek dinamikus filmezéséhez.

SpinShot
A kameranézet elforgatásának vezérléséhez és dinamikus felvételek készítéséhez nyomja a botkormányt balra vagy jobbra. Tökéletes az előre- vagy hátrafelé mozgások, valamint a nagy szögben mozgó felvételek készítéséhez.

Egy kerékkel több
A zoom és a fókusz vezérlése könnyedén és gördülékenyen végezhető az Osmo Mobile 6 új [oldalsó kereke] segítségével. A rugalmas komponáláshoz a fókusztávolságot a kerék görgetésével állítsa be, majd finoman zoomoljon be és ki. A még filmszerűbb irányítás érdekében pedig az oldalsó kerék egyszeri megnyomásával manuális fókuszra válthat.

Intelligens funkciók a startvonalon

[Egy gimbal tele utcai okosságokkal]

Timelapse
Hajlítsa meg az időt és a teret a Timelapse, a Motionlapse és Hyperlapse funkciókkal. Az egyszerű Motionlapse sablonokkal a gyönyörű pillanatokat lenyűgöző klipekké varázsolhatja.

DynamicZoom
A Move In és Move Out üzemmódok használatával távolító és közelítő vizuális hatásokat érhet el, és lélegzetelállító dinamikus mozgásokat hozhat létre a telefonjával.

Gesztusvezérlés
A gesztusvezérlés megkönnyíti a szelfik és a csoportképek készítését. Egy gyors fotó készítése vagy egy videó elindítása még soha nem volt ennyire kényelmes.

Panoráma
Három panormamód közül választhat: a 3x3, a 240° vagy a CloneMe segít megvalósítani kreatív elképzeléseit. Próbálja ki, és meglátja.

Történet mód
A Történet mód különböző sablonokat kínál egymáshoz passzoló kameramozgásokkal, áttűnésekkel, zenével és egyebekkel, hogy egyetlen ujjmozdulattal szemet gyönyörködtető videókat oszthasson meg. Egyedi sablonok összeállítására is van lehetőség. Ezt a filmet Ön rendezi – legyen olyan, amilyennek megálmodta.

[Beépített szelfibot]
Legyen rajta mindenki azon a képen. A beépített szelfibotnak köszönhetően senki sem marad le róla. Legyen a képen még több barát, házi kedvenc vag gyönyörű táj. Készítsen dinamikus szelfiket magasabb vagy alacsonyabb szögből. A kreatív lehetőségek bővítéséhez húzza ki még hosszabbra a szelfibotot.

[Gyors váltás álló tájolásra]
A váltógomb kétszeri megnyomásával könnyedén válthat a fekvő és az álló tájolás között.

Ilyen gimbalt még nem himbált!

Nem marad le
Az [ActiveTrack 6.0] egy átfogó frissítésen esett át, így még nagyobb távolságokon is stabilabb tárgykövetésre képes. [2] A továbbfejlesztett verzió lehetővé teszi, hogy az elülső kamera oldalra forduló vagy forgó témákat is követni tudjon. Kempingezés, utazás vagy utcai felvételek készítése közben a gimbal automatikusan középen tartja a témát, így a felvételek még történetszerűbbek.

Vlogok a szeren
Ne aggódjon a rossz megvilágítás vagy a zavaró zajok miatt. A [DJI OM Fill Light Phone Clamp] derítőlámpás telefonbefogóval és a [DJI Mic] mikrofonnal felszerelkezve nem érhetik meglepetések, és új szintre emelheti a tartalmakat. [3]

Az első felvételtől a posztolásig

DJI Mimo
Végre a kezdők is úgy forgathatnak, mint a profik. A kameranézetben számos funkció elején bemutatókat tekinthet meg, amelyek intuitív útmutatókat és segédleteket tartalmaznak, így [gyorsan elkezdhet a lényeggel foglalkozni].

A [ShotGuides] funkció automatikusan felismeri a jelenetet, és egy felvételsorozatot, valamint egy útmutatót ajánl, amelyből megtudhatja, hogy hogyan készítheti el azt. Válasszon egyet a számos sablon közül, kövesse az utasításokat, és pillanatok alatt úgy forgathat, mint a profik.

LightCut alkalmazás
A DJI Mimo alkalmazásból átválthat a LightCut alkalmazásba, amely MI alapú, egykattintásos szerkesztést és számos exkluzív videósablont kínál. A rögzítéstől a feldolgozásig egyetlen kényelmes felületen dolgozhat, amely felhasználóbarát megoldást nyújt a kezdő művészek számára.

A tartozék öltöztet

DJI OM Magnetic Phone Clamp 3 mágneses telefonbefogó
Pillanatok alatt behelyezheti és kiveheti – a továbbfejlesztett gyorskioldós telefonbefogó lehetővé teszi, hogy a telefont a tok eltávolítása nélkül helyezze be. A befogó és a gimbal között lévő erős mágnesnek köszönhetően pedig gondtalanul alkothat, hiszen a készüléke biztonságban van.

DJI OM Grip állvány
A kis méretű, hordozható háromlábú állvány kinyitható, így egy sík felületre lehet állítani, vagy összecsukva a gimbal markolatának további meghosszabbításaként is használható. A csúszásgátló felület kényelmes fogást tesz lehetővé.

DJI OM Fill Light Phone Clamp derítőlámpás telefonbefogó [3]
A beépített LED-es derítőlámpákon három fényerősség és három színhőmérséklet közül lehet választani. Felejtse el a rossz megvilágítást, és emelje ki a témát a megfelelő fénnyel, bárhol készíti a fotót/videót.

DJI Mic mikrofon [3]
Legyen a videó hangminősége méltó a vizuális tartalomhoz. A DJI Mic a DJI első kétcsatornás vezeték nélküli mikrofonrendszere, amely két mikrofonadóból, egy vevőből és egy ultrahordozható töltőtáskából áll. Kiváló felvételi teljesítménnyel rendelkezik, aminek köszönhetően tisztább és valósághűbb hangot rögzít, amely méltó az Osmo Mobile 6-tal készült felvételekhez.

1. A DJI Mimo alkalmazásban az automatikus felugrás csak iPhone-on támogatott, és a pillanatnyi körülményektől függ. A DJI Osmo Mobile 6 első használatakor engedélyezze a gyorsindítást a DJI Mimo alkalmazásban, majd az engedélyezés befejezéséhez kövesse az utasításokat.
2. A tesztelés egyetlen tárgy követésével történt.
3. Külön kapható.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom