Mavic Pro Fly More Combo

399.900 Ft

A legkisebb ÓRIÁS! Kicsi a bors de erős, szokták mondani. Mi hozzátennénk, hogy intelligens is. A DJI szakított a megszokott méretekkel és formákkal, és megalkotta az eddig legkompaktabb drónját a MAVIC-et. Kis termete ellenére a DJI minden innovációját belepakolta. Intellignes repülési rendszer, akadályelkerülő rendszer, alsó szenzorok, 4K-s kamera, 7Km-es hatótáv és 28 perces repülési idő. A MAVIC egy igazi siker széria. A MAVIC FLY MORE COMBO csomag tartalma két akkumulátorral, egy autós és egy quadtöltővel, egy, az akkumulátorokhoz használt powerbank adapterrel és egy bőr hordtáskával rejt többet, mint MAVIC PRO csomag. Így egy teljes szettel vághatunk neki a túráknak.

Kosárba

Személyesen akár még aznap.

A DJI Mavic Pro egy kicsi, mégis erős drón, amely az eget könnyedén és aggodalmak nélkül az ön kreatív vásznává változtatja, segítve hogy ön minden pillanatot légi pillanattá tegyen. A kompakt mérete magas fokú komplexitást rejt, amely a DJI eddigi egyik legkifinomultabb repülő kamerájává teszi. 24 nagy teljesítményű processzormag, vadonatúj átviteli rendszer 7 km hatótávolsággal, 5 vizuális érzékelő, és egy 3 tengelyes mechanikus gimballal stabilizált 4K kamera áll az irányítása alatt mindössze egy ujjmozdulatra vagy érintésre.

A FlightAutonomy biztosítja a Mavic számára az akadályok elkerüléséhez, és a precíz lebegéshez szükséges intelligenciát. Tartalmaz 5 kamerát, GPS és GLONASS modult, 2 ultrahangos távolságmérőt, redundáns érzékelőket, és 24 nagy teljesítményű processzormagot.

Stabilizált kamera 3 tengelyes gimbal-stabilizációval. 4K/30fps. 12 megapixel. Maximum 8 másodperces expozíció. Adobe DNG RAW.

Akár 27 perces repülés. 65 km/óra sport módban.

Akár 7 km-es átviteli hatótávolság. 1080p/720p élőkép.

Két 1920 × 1080 felbontású kijelző. Akár 1080p képátvitel. OcuSync vezeték nélküli, alacsony késleltetésű kapcsolat.