DJI Matrice 210 RTK-G drón

Keresse kollégánkat

A DJI Matrice 210 RTK-G egy ipari felhasználású professzionális drón.

Matrice 210 RTK-G


Arra készült, hogy kitartó legyen. Arra tervezték, hogy könnyen adaptálható legyen különböző feladatokra.


4db nagyteljesítményű motor és 17 colos propellerek biztosítják a stabil repülés képességét még erős szélben is.


Az újfejlesztésű kettős akkumulátor rendszer automatikusan előmelegíti az akkumulátorokat, mely képessé teszi, hogy fagypont alatti hőmérséklet esetén is készen álljon a bevetésre. 


Továbbá a kialakítását úgy tervezték, hogy ellenálljon különböző időjárási elemeknek, esőnek, így a sokféle környezeti tényező esetén és képes repülni.


Akár 7 km távolságra
Akár 38 percig
IP43 védelemmel
Akár 2kg payload-al terhelve


Mindig munkára kész


A Matrice 200-as sorozat gyorsan repülésre kész állapotba hozható, majd a szállító kofferébe visszahelyezhető csupán néhány perc alatt. Mivel a gimbal rögzítő elemek és a gép karjai is a gép testéhez rögzítve maradnak a szállítás során, így a gép valóban percek alatt repülésre késszé tehető.


A lényegre fókuszálva


Beépített funkcióként könnyedén tartja a gép a fókuszt a kiválasztott ponton, hogy a szükséges adatot minél részletesebben, minél pontosabban tudja begyűjteni a kompatibilis kamerák segítségével.


Akadályelkerülés


A beépített FlightAutonomy rendszer az első, alsó, valamint felső érzékelőinek segítségével a gép azonosítja és elkerüli az útjába kerülő akadályokat, hogy még magabiztosabbá tegye a repülést, a precíz helyzetmegtartást.


Kompatibilitás applikációkkal


A Matrice 200-as széria könnyedén irányítható a DJI applikációival, mint a DJI GO 4, DJI Pilot, vagy a repüléstervező DJI GS Pro, ugyanakkor támogatja olyan gyártók szoftveres megoldásait, mint a Pix4D vagy a DroneDeploy.


Jelátvitel


A Matrice 200-as sorozat a DJI legkiemelkedőbb Lightbridge átviteli rendszerét használja, biztosítva ezzel a legkisebb késleltetést és az élő videokapcsolatot a drónnal.


DJI AIRSENSE


A beépített ADS-B jelfogadó rendszerrel a Matrice 200-as sorozat biztonságos repülést tesz lehetővé azáltal, hogy automatikusan, valós időben értesíti a kezelőt a közelben elhaladó repülőgépek jelenlétéről.


Megbízható teljesítmény


A drón kezelője kétféle akkumulátor kiépítésből választhat:


1. egy keskeny TB50-es akkumulátorból a könnyebb hordozhatóság érdekében


2. vagy a továbbfejlesztett akkukapacitást felvonultató TB55-ös akkumulátorokból


Ezen akkumulátorok akkor is megfelelő és hosszútávú tápellátást biztosítanak, ha egyszerre két kamera van csatlakoztatva a gépre.


A Matrice 200 sorozat jelenleg háromféle kiépítésben elérhető:


1. Matrice 200: egy kamerát fogadni képes rendszer, a Matrice 200 sorozat összes további professzionális tulajdonságával


2. Matrice 210: többféle payload-ot képes fogadni, akár egyszerre 3 kamerával is felszerelhető rendszer, univerzális porttal a bővíthetőség érdekében


3. Matrice 210 RTK: a Matrice 210 rendszer beépített RTK-val, a centiméter pontosságú repülés érdekében.