DJI Inspire 2 Professional drón csomag (2 év garanciával)

3.533.900 Ft

A Cendence távvezérlővel és az ultra-fényes CrystalSky monitorral az Inspire 2 Professional Combo új szabványt állít fel a légi felvételekhez, így kreatívabb lehetőségeket kínál.

Előrendelés
A DJI | ARS Budapestnél vásárolt DJI drónok a piacon egyedülálló, 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba, hogy Neked csak az élményeid megörökítésére legyen gondod!

Erő a képzelet mögött


Az Inspire 1 forradalmi volt. Az első filmkészítő drón a világon, amely integráltan tartalmazott egy HD videoátviteli rendszert, egy 360°-ban forgó gimbalt, egy 4K kamerát, valamint egy egyszerűen kezelhető alkalmazást. A Zenmuse X5 és X5R kamerák megjelenése tovább szilárdította az Inspire-t mint filmkészítők számára kritikus eszközt az egész világon.

Az Inspire 2 tovább fokoz mindent, ami jó volt az Inspire 1-ben. Teljesen új képfeldolgozó rendszer rögzít akár 5,2K felbontással CinemaDNG RAW-ban, Apple ProRes-ben, stb. 0-ról 80 km/h-ra mindössze 5 másodperc alatt gyorsul fel, a maximális sebessége 93 km/h, és a maximális süllyedése 9 m/s, ami hallatlan sebesség és agilitás ilyen méretű repülőgépek esetén. A kettős akkumulátorrendszer meghosszabbítja a repülési időt maximum 27 percre (egy X4S-sel), míg az önfűtő technológia lehetővé teszi a repülést még alacsony hőmérsékleten is. A FlightAutonomy felül lett vizsgálva és kifejezetten az Inspire 2-höz lett tervezve, kétirányú akadályelkerülést, és szenzorredundanciát nyújtva. A fokozott intelligencia több intelligens repülési módot nyújt, köztük a Spotlight Pro-t, amellyel akár egyetlen pilóta is képes lehet össszetett, drámai felvételek készítésére. A továbbfejlesztett videoátviteli rendszer most képes kettős frekvencia- és csatornakezelésre, videó streamelésére fedélzeti FPV kameráról és a fő kameráról egyidejűleg, a jobb együttműködésért a pilóta és az operatőr között.

Repülőgép

- Struktúra: Magnézium és alumínium ötvözetű váz és átalakuló dizájn, szénszálas karok
- Konfiguráció: vizuális érzékelés, 2 tengelyes FPV kamera, számos támogatott kamera
- Meghajtás: 94 km/h maximális sebesség, rotoronként 2 kg tolóerő, 15"-es propellerek, maximum 27 perc repülési idő (X4S-sel)
- Akkumulátor: kettős akkumulátor, önmelegítő, redundáns, 98Wh

Képfeldolgozó rendszer

- 6K@,2Gbps RAW videorögzítés, CineCore 2.0, integrált DJI CINESSD.
- CinemaDNG és Apple ProRes 5.2K videó támogatása, H.265 és H.264 videokodek támogatása, 4K videó 100 Mbps mellett
- A rögzített videó egyidejűleg a DJI CINESSD-n és microSD kártyán is tárolható
- FAT32/exFAT univerzális fájlrendszer

Távirányító

Jelfrekvencia-váltás 2,4 GHz és 5,8 GHZ között. Lightbridge technológia.
Vezérelhető hatótávolság: 7 km*
Master/slave mód: több slave-vezérlő támogatott
Portok: bővítőport, HDMI port, USB port

*Akadálymentes, interferenciamentes, FCC-nek megfelelő

Professzionális képminőség

Az Inspire 2-be a vadonatúj CineCore 2.0 képfeldolgozó rendszer van integrálva, amely képes 5,2K videók rögzítésére CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben, stb. A CineCore 2.0 a repülőgép orrába van építve, és bármilyen kamerával működik, ami a dedikált gimbal porthoz csatlakozik. (Jelenleg az X4S-sel, X5S-sel és az X7-tel kompatibilis)

Hatékony munkafolyamat

Az Inspire 2 kreatív munkafolyamata teljesen optimalizálva lett, és most képes videók rögzítésére CinemaDNG-ben, Apple ProRes-ben, és más elterjedt formátumokban utómunkához a filmkészítésben. Támogatott továbbáa FAT32/exFAT fájlrendszerek, amelyek lehetővé teszik a gyors fájlmásolást közvetlenül a CINESSD-ről további szoftver nélkül.

Csomag tartalma:

- Géptest x1

- Cendence Távirányító x1

- Távirányító x1

- 5 propeller pár x5

- intelligens akkumulátor x8

- Töltő x1

- Töltő Hub x1

- AC Kábel x1

- USB kábel A-A portal x1

- 16GB-os U3 4k kompatibilis x1

- Vizuális rendszer kalibrációs tábla x1

- Rezgéscsillapító gumibakok x3

- Propeller rögzítő x1

- Hordozó táska x1

- Hőszigetelő matrica akkumulátorra x4

- Apple ProRes licensz x1

- DJI Zenmuse X5S x1

- CrystalSky (Nagy fényerejű, 7,85") x2

- CINESSD (240GB) x2

- CINESSD Állomás x1

- DJI Focus Handwheel 2 x1

- DJI Focus Handwheel 2 Cendence Távirányító Állomás x1