DJI Goggles FPV / VR videoszemüveg

123.900 Ft

Lenyűgöző FPV ("pilótanézet"), egy pár 1920x1080 HD kijelző, és fejmozgás-követés teszi lehetővé, hogy fentről lássa a világot.

Jelenleg nem elérhető.

Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.

DJI Goggles FPV

A kényelmes DJI Goggles gondtalan pilótanézetű (FPV - First Person View) repülésre lett tervezve DJI termékekkel. Rendelkezik egy pár ultramagas minőségű kijelzővel, nagy hatótávolságú, alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolattal, és közvetlen vezérléssel a fotó- illetve videokészítéshez. Az olyan intelligens repülési módokkal, mint az ActiveTrack (tárgykövetés), a TapFly (egyszerű útvonalkijelölés), a terepkövetés, a mozimód, és az állványmód, teljesen új repülési dimenzió jön létre

Ultramagas felbontású kijelzők
Intelligens repülési módok támogatása
Magával ragadó élmény
Ergonomikus dizájn
Akár 6 óra üzemidő

ALACSONY KÉSLELTETÉSŰ ÁTVITEL

A DJI Goggles képes 720p/60fps, és rövid távon 1080p/30fps minőségű kép továbbítására rendkívül alacsony, mindössze 110 ms késleltetéssel. A DJI OcuSync vezeték nélküli átviteli rendszeren keresztül akár négy eszköz csatlakoztatható egyidejűleg a Mavic Pro-hoz. A fejpántba épített antennák biztosítják a 360 fokos lefedettséget, így megbízható átvitelt nyújt még akkor is, amikor a repülőgép [drón] ön mögött repül. Ossza meg a magával ragadó repülés élményét barátokkal a világ látványával madártávlatból, amint ön irányítja az élményüket.

720/60 magas képkockaszám
1080/30 magas minőségű látvány
360 fokos lefedettség
Mindössze 110 ms késleltetés

MAGAS MINŐSÉGŰ OPTIKA

Nincs rácsozódás. Mindkét képernyő szorosan egymás mellé rendezi a pixeljeit, így ön tiszta, nem rácsozódó, összefüggő képet lát. A DJI Goggles megszakítás nélkül maximum hat órán át használható.

Magas felbontás: a hasonló termékekben található két 1280x1440 felbontású kijelző együtt 16:9 arányú képet eredményez, amelyben néhány szekció levágódik, így az elérhető pixelek száma a negyedére csökken. A DJI Goggles két 1920x1080 felbontású kijelzővel rendelkezik, amelyek több mint kétszer annyi pixelt eredményeznek, mint egyetlen tipikus 2K kijelző.

Optikai dizájn: a DJI Goggles "fénnyalábosztót" ("beam splitter") használ képmegjelenítésre mindkét szem előtt, valamint polarizációt, hogy megelőzzön bármilyen képátfedést. Ez lehetővé teszi valódi Full HD 1920x1080 felbontás létrehozását szemenként. Nagy rekeszértékű aszférikus objektívet használva 85 fokos látómező jön létre a maximális átélésért.

FEJMOZGÁSKÖVETÉS

A fejmozgáskövető repülés ("Head Tracking Flight") módban a fejmozgásai úgy irányítják a repülőgép mozgásait a függőleges ("yaw"), és a kamera mozgásait a vízszintes ("tilt") tengely mentén mintha a távszabályzó karjait mozgatná. Önnek mindössze a fejét kell balra illetve jobbra elfordítania a kanyarodáshoz, majd egyenesen tartania a kanyarodás végéhez. A fejmozgáskövető gimbal ("Head Tracking Gimbal") módban csak a gimbal mozog anélkül, hogy a gép elfordulna.

ÉRINTŐFELÜLET ("TOUCHPAD") ÉS TÁVSZABÁLYZÓ

A legfontosabb intelligens szolgáltatások elérése a DJI Goggles-be épített érintőfelületen, vagy a Mavic Pro távszabályzójának 5D gombján keresztül könnyűvé és intuitívvá teszi a belső menürendszerben történő navigálást.

INTELLIGENS REPÜLÉS

A DJI Goggles tökéletesen illeszkedik a DJI új intelligens repülési módjához, a merevszárnyú módhoz ("Fixed Wing Mode"). Ebben a módban a repülőgép nem fordul el balra vagy jobbra, hanem előre repül elegendő elfordulással a valósághű repülésszimulációhoz. A fejmozgás-követő móddal kombinálva a fejét használhatja a Mavic Pro irányítására a teljesen valósághű repülési élményért.
A merevszárnyú mód AR röppályabecslési szolgáltatása biztonságosabbá teszi a mód használatát összetett környezetben. Az intelligens repülési módok közé tartozik még a terepkövetés, az ActiveTrack (tárgykövetés), a TapFly (egyszerű útvonalkijelölés), a mozimód, és az állványmód.

KÉNYELMES ÉS RUGALMAS

Egyedi szilárd fejpántdizájn egyenlíti ki és osztja el a DJI Goggles súlyát a fej körül egyenlő mértékben, és teszi lehetővé a kényelmes viseletet órákon át. Azok is kényelmesen viselhetik, akik szemüveget hordanak. A DJI Goggles képernyőrésze felhajtható a valódi világ megpiullantásához, vagy teljesen le is csatolható a könnyű tároláshoz és szállításhoz.

CSATLAKOZTASSA AZ ESZKÖZEIT

Számos beépített interfész teszi lehetővé a DJI Goggles számára, hogy számos eszközzel együttműködjön.

MICRO USB BEMENET

Csatlakoztassa a kompatibilis Phantom 4 sorozatot, és az Inspire 2-t az USB port használatával, hogy hozzáférjen a követési funkciókhoz, és a fejmozgás-követéshez. Ez a port használatos firmware-frissítésre is.

MICRO SD KÁRTYA

Töltsön le fájlokat a repülőgépről a Goggle beépített SD kártyájára tároláshoz (backup), vagy a rögzített videofájlok megtekintéséhez.

AUDIO

Dugjon be fejhallgatókábelt a fejhallgatóaljzatba, vagy használja a beépített hangszórót, hogy meghallgassa a HDMI kábelen keresztül éppen lejátszott videók hanganyagait.

HDMI BEMENET

Tekintse meg a Phantom 4, vagy az Inspire drónokról érkező képeket, vagy csatlakoztasson videolejátszó eszközt filmnézéshez, vagy játékhoz.

Tartozékok:

DJI Goggles Body ×1
Headband ×1
Micro USB Cable ×1
HDMI Cable ×1
Wire Clip ×1
Cleaning Cloth ×1
Charger ×1

Haználati útmutató

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom