DJI Zenmuse Z30 kamera

Keresse kollégánkat

Ipari felhasználású, professzionális, 30x digitális zoommal rendelkező kamera.

ZENMUSE Z30


Közel hozza a távolságot


 


A légi eszközök egyre gyorsabb ütemben válnak az üzleti felhasználók elengedhetetlen eszközeivé, ugyanakkor ezek a felhasználók folyamatosan tovább keresik azokat az eszközöket, melyek segítségével még hatékonyabban gyűjthetnek információt a számukra fontos műveletek során. 30 x optikai zoom és 6 x digitális zoom képességeivel a Z30 kamera példátlan képi adatgyűjtési lehetőségeket nyújt.  A vállalatok számára elérhetővé válik a nagy távolságokból történő adatgyűjtés, jelentősen gyorsabban, mint a hagyományos módokon, valamint nullára redukálva a személyi-, vagy vagyontárgyban esett sérülés kockázatának lehetőségét. Úgy fejlesztették, hogy tökéletesen kompatibilis legyen a DJI Matrice sorozatú gépeivel.


 Mindegy, hogy a mobil átjátszótornyok, vagy a szélturbinák vizsgálata a cél, a Z30 elhozza a részletekbe menő betekintés lehetőségét, legyen szó konstrukciók, kábelek, modulok vizsgálatáról, vagy sérülések, hibák detektálásáról.


 


A TapZoom a vizuális adatok begyűjtésének precíz eszköze, mivel elegendő csupán a vizsgálandó pontra bökni a kijelzőn, és a kamera automatikusan arra pontra fog fókuszálni. Mindezt néhány másodperc leforgása alatt.


 


A nagyfokú zoomolási képesség nagyfokú stabilitást követel meg. A Z30 megkapta a DJI vezető stabilizátor technológiáját, mely maximum 0.01°-ra redukálja az elmozdulás lehetőségét, és ezt a pontosságot nyújtja a kamera mozgatása közben is.


 


Mobil átjátszótorony vizsgálat


Gyorsabb és biztonságosabb vizsgálati megoldás a hagyományos módszereknél a Zenmuse Z30-al. Kizárja a veszélyes manuális felmérés szükségességét, valamint a vizsgált tárgynak ütközés lehetőségét azáltal, hogy nagyobb távolságból tudja vizsgálni a tornyot. A vizsgálatba bevonandó kollégák száma a helyszínen szintén lecsökkenthető azáltal, hogy a kamera képe egy műveleti központba továbbítható, ahol további kollégák tudják azt elemezni.


 


Szélturbina vizsgálat


Az apró sérülések is távolról érzékelhetővé válnak, ezáltal elkerülhető a személyi sérülés, vagy a berendezésben keletkező kár lehetősége. Beállítható, hogy a drón a vizsgált objektum körül körözzön, miközben a Point of Interest funkció használatával a fókusz mindig a vizsgált ponton marad, így egy teljes 360° -os látószög érhető el a vizsgált berendezés esetében.


 


Tűzoltási feladatok


Az első beavatkozó csapatok egy gyors de átfogó képet szerezhetnek a helyszínről, majd a 30 x optikai zoom-ot használva a közvetlen bevetési pont pontos és specifikus részleteit figyelhetik meg.