DJI ZENMUSE XT2 ZXT2A19FR hőkamera

Keresse kollégánkat

Ipari felhasználású professzionális hőkamera.

Zenmuse XT2


 


DUAL VISION, Lenyűgöző intelligencia.


A DJI a kereskedelmi drónok piacára hozza el a következő generációs fejlesztéseket az XT2-vel. Az XT2 a FLIR Tau 2 hőérzékelő és egy 4K-s RGP kamera ötvözetéből született, amely kiegészült a DJI piacvezető képstabilizáló, és „Machine Intelligence” technológiájával. Az XT2 gyorsan átalakítja a légi felvételekből nyert adatot egy erőteljes, értelmezhető képpé egy adott szituációról, helyszínről, amellyel idő, pénz takarítható és ami olykor életeket is képes menteni.


Strapabíró Dual-Sensor Thermal megoldás


A FLIR fejlett radiometrikus thermal szenzora és egy 4K-s RGB szenzor egybeépítve egy az időjárás viszontagságainak ellenálló külső borításban – ami problémamentesen kombinálható a DJI legerőteljesebb nagyvállalati megoldásaival.


·       <50 MK thermal érzékenység (NEDT)


·       12 MP vizuális érzélkelő


·       30Hz max képkocka / mp


·       IP44 szintű védelem


Valós idejű feldolgozás


Az XT2 beépített „Machine Intelligence” rendszere – a kamerába épített processzorok és algoritmusok segítségével – a kezelő segítségére van, hogy azonosítsa a fontos részleteket a bevetési területen, mely révén elkerülhető a bevetést követő hosszú feldolgozási idő.


Hőmérsékleti riasztások


Semmiről nem fog lemaradni az automata jelzéseknek köszönhetően, melyek akkor jelennek meg, ha egy objektum esetében a hőmérséklet meghaladja az előre beállított kritikus értéket.


Heat Track


Azonnal begyűjthetők a legkritikusabb adatok azáltal, hogy a Zenmuse XT2 automatikusan a látószögében lévő legforróbb pontra fókuszál, és azon is tartja a fókuszt a gép mozgásától függetlenül.


FLIR MSX®


Az adatok még könnyebb kiértékelését teszi lehetővé, hogy a hőkamera képére valós időben rávetíthető az RGB kamera képe, láthatóvá téve a hőkamerán keresztül nehezen kivehető részleteket.


Felhasználhatóság


A láthatatlan láthatóvá válik. A FLIR thermal érzékelők felfedik a részleteket, amiket a szem nem láthat, az RGB kamera pedig megmutatja azt, ami a hőkamera számára nehezen értelmezhető. Ez az újfajta perspektíva és látásmód felfedi az építmények szerkezeti hibáit, segít megtalálni elveszett embereket és még sok másban nyújt segítséget.