DJI Terra Advanced Pro 1 éves előfizetés

Keresse kollégánkat

A DJI Terra egy olyan sepciális szoftver megoldás, amellyel a drón által gyűjtött adatok kielemezhetővé válnak széles felhasználói rétegek számára, úgy mint a polgárvédelem, építő-, mezőgazdasági-, filmipar.

Digitalizáld a körülötted lévő világot.
Rögzítse, elemezze és vizualizálja környezetét a DJI Terra segítségével - egy könnyen használható térképészeti szoftverrel, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy az ipari szakemberek a valós forgatókönyveket digitális eszközökké alakítsák.Küldetéstervezés, Adatgyűjtés, Terület feltérképezése, AdatelemzésFelhasználási területek:
Építkezés
Infrastruktúra
Energia
Közbiztonság
Mezőgazdaság
Film forgatás

Küldetés típusok:
Waypoints Mission Planning / Útpontok küldetéstervezése:
Hozzon létre hatékony repülési útvonalakat előre meghatározott útpont-műveletek olyan állítható paraméterek segítségével, mint a magasság, a sebesség, a gimbal szöge, a repülőgép iránya és még sok más. Bonyolultabb és szoros határidős feladatokhoz, amelyek nagy figyelmet igényelnek a részletekre, használja a 3D Flight Visualization alkalmazást a meglévő 3D-s modellek feladatok tervezéséhez és szimulálásához.Area Mission Planning / Terület küldetéstervezés:
Csak néhány érintéssel a képernyőn automatizálhatja a komplex küldetéseket, így zökkenőmentesen rögzíthet képeket, amelyeket feldolgozva különféle térképek és modellek készíthetők további elemzés céljából, és elősegítik a döntéshozatalt.Oblique Mission Planning / Rézsútos küldetéstervezés:
Amikor a pontosság elengedhetetlen, és a részletek létfontosságúak a kritikus műveletekhez, az Oblique segítségével gazdag 3D modelladatokat készíthet a kamera dőlésszögének ferde szögbeállításával, így extra éles képet kap az eszközről.Corridor Mission Planning / Folyosó küldetéstervezése:
Hozzon létre automatizált repülési küldetéseket utak és vasutak környékén, egyszerűen húzva egy vonalat a térképre. A küldetésbeállítások módosításával módosíthatja a leképezett teljes területet, így rugalmasan választhat a nagyfelbontású 2D térképek és a 3D modellek vagy a gyors áttekintések között.Detailed Inspection Mission Planning / Részletes ellenőrzés küldetéstervezés:
Automatikusan generál útpontokat és repülési útvonalakat a helyi 3D modellben vagy Point cloud-ban (vagy harmadik féltől származó Point cloud-ban) kiválasztott egy vagy több pont alapján. A kiválasztott pontot tartalmazó szimulált kameranézet jelenik meg a képernyőn a jobb útpont kiválasztás és a repülési útvonal hatékonyabb tervezése, az ellenőrzési munkafolyamatok automatizálása érdekében.Zökkenőmentes munkafolyamatok, pontos eredmények

Térképezés / 2D térképek

Real-time Mapping/Valós idejű térképezés
Gyorsan, valós időben készíthet 2D-s ortomozaikot a kiválasztott területről. Ez nemcsak ideális részletes repülési útvonalak létrehozásához távoli területeken, de hasznos az időérzékeny küldetéseknél is, amelyek gyors döntéshozatalt igényelnek a helyszínen.

2D Reconstruction / 2D rekonstrukció
Nagy felbontású ortomozaikokat készíthet, amelyek lehetővé teszik, hogy részletes és pontos mérési eredményeket kapjon minden kritikus projektjéhez.

2D Multispectral Reconstruction / 2D multispektrális rekonstrukció*
Multispektrális képek feldolgozása az NDVI-t és az NDRE-t tartalmazó vegetációs index térképek előállításához. Készítsen térképeket a változó sebességű alkalmazásokhoz a DJI Agras drónjaival a terméshozam javítása érdekében, miközben csökkenti a költségeket.
* Támogatott repülőgépek: P4 Multispectral (Támogatott multispektrális képalkotási sávok:
Kék (B): 450 nm ± 16 nm, zöld (G): 560 nm ± 16 nm, piros (R): 650 nm ± 16 nm, piros szél (RE): 730 nm ± 16 nm, közeli infravörös (NIR) ): 840 nm ± 26 nm. Támogatott vegetációs indexek: NDVI, GNDVI, NDRE, LCI, OSAVI.3D modellek
Real-time 3D Point Cloud / Valós idejű 3D-s pontfelhő*
Ha kulcsfontosságú a hatékonyság, gyorsan renderelje és jelenítse meg a leképezett terület 3D-s pontfelhőjét. Döntsön az előzetes modell alapján, és azonnal ellenőrizze a teljességet, vagy tervezze meg a 3D-s repüléseket a helyszínen.
* A szolgáltatás csak a Phantom 4 RTK vagy a Phantom 4 Pro V2.0 használatakor érhető el.

3D Reconstruction / 3D rekonstrukció
Éles és valósághű ábrázolást adhat környezetéről a különböző ipari alkalmazások során, legyen szó baleset-rekonstrukcióról, vékony távvezetékek és összetett függőleges szerkezetek újjáépítéséről, a nagyobb építési projektek irányításáról és egyebekről. A CUDA-alapú rekonstrukciós algoritmusok képesek nagy mennyiségű adat gyors feldolgozására a minőségi eredmények elérése érdekében.

A kép rekonstrukciója elvégezhető egy adott célrégióhoz. Ez viszont megtakarítja a feldolgozási időt és javítja a hatékonyságot, miközben világosabb modellt vagy pontfelhőt generál.Adatelemzés
2D és 3D mérések
Szerezzen kulcsfontosságú mérési adatokat különböző terepeken könnyen használható elemző eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a mérési adatok megszerzését lineáris, területi és térfogati mérések alapján. Koordináta, Távolság, Terület, Térfogat.

Megjegyzés
Szerkessze a mérések címkéit a meglévő modelleken, amelyek felhasználhatók a folyamatban lévő projektek jelentésére és a kommunikáció javítására.

Fotó ellenőrzés
Szigorúan ellenőrizze a modell minden fotóját, hogy pontosan meghatározhassa és kiemelhesse a való világ bármely kritikus elemét.Zökkenőmentes kapcsolat a DJI drónok flottájával.

A DJI Terra kompatibilis a következő Phantom 4 sorozatú drónokkal:
Phantom 4 RTK (távirányító)
Phantom 4 Pro V2.0
Phantom 4 Pro + V2.0
Phantom 4 Pro
Phantom 4 Advanced és Phantom 4

Terra License Plans / Advanced Pro

Feature/Version:
Real-time 2D Mapping
Agricultural application
KML file import
2D Reconstruction (Field)
2D Reconstruction (Urban)
2D Multispectral Reconstruction
Output Coordinate System
ROI Reconstruction
Image POS import
Multi-GPU Reconstruction
3D Reconstruction
3D Mission planning
3D Point Cloud Rendering
GCPs
A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom