DJI Robomaster S1 oktató játékrobot

199.990 Ft

Megérkezett a RoboMaster S1, amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy felfedezzék a szórakozás és a tanulás világát.

Jelenleg nem elérhető.

Megérkezett a RoboMaster S1, amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy felfedezzék a szórakozás és a tanulás világát. A RoboMaster S1 a DJI intelligens oktató robotja, amivel könnyedén belevetheted magad a robotika, a programozás és a mesterséges intelligencia világába.Moduláris kialakítás
A RoboMaster S1 moduláris felépítésű, amely lehetőséget ad arra, hogy Te magad építsd az eszközt.

Intelligens vezérlő
A nagy teljesítményű CPU-nak köszönhetően az intelligens vezérlő egyidejűleg képes végrehajtani olyan feladatokat, mint az alacsony késleltetésü nagyfelbontású képalkotás és az AI számítás. Az áttétel zökkenőmentes és hihetetlenül érzékeny.Mecanum kerekek
Minden Mecanum kerék 12 hengerből épül fel, amelynek segítségével az S1 minden irányba mozgatható.

2 tengelyes mechanikus gimbal
A széles látószögű FPV kamerával, a gimbal elfordulásának dőlésének precíz vezérlésével, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz ki az izgalmakból.

Blaster
A magával ragadó csata-szimulációhoz az S1 Blaster-t tartalmaz, amely LED-es lámpákat használ fel a kilövési pálya körvonalazásához.

Intelligens érzékelő páncél
Az S1 hat intelligens páncélpanellel is rendelkezik, amelyek felismerik a zselégyöngy és az infravörös csapásokat. Ezeket a csapásokat az egyedi S1 játékvezető rendszer valós időben elemezheti a játék során.Oktatás és programozás
A RoboMaster S1 támogatja a Scratch és Python programozást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy matematikai és fizikai koncepciókat alkalmazzanak az AI technológiára. A felhasználók programozhatják az S1 tulajdonságait, például a fényhatásokat, a gördülő mozgásokat és még sok mást.

Akár 46 testreszabható alkatrész, hat impulzusszélesség-moduláció (PWM) port és támogatott egyedi kiegészítők biztosítják az S1 fantasztikus bevezetését a robotika, a programozás és a mesterséges intelligencia világába.Szórakoztató tanulás
A RoboMaster S1 interaktív tantervvel is rendelkezik, amely izgalmas programozási órákon és projekt-alapú tanfolyamokon alapul. A kezdőknek és a szakértőknek szóló projektekkel a RoboAcademy különféle videókat és útmutatásokat kínál. Most mindenki könnyen,  szórakozva ismerheti meg a robotika alapjait.

AI Technology
Az S1 hat programozható mesterséges intelligencia modullal rendelkezik, amelyek mélyreható bevezetést nyújtanak a jövő technológiáira.

Vonalak felismerése
Az S1 beprogramozható egy egyedi pálya követésére, a programozás során alkalmazott matematikai és fizikai ismeretek alapján.

Vizuális jel felismerés
A Vision Marker vizuális jel felismerés segítségével az S1 speciális mozgásokat hajthat végre számok, betűk és speciális karakterek felismerésekor.

Taps felismerés
Az S1 képes felismerni a tapsot, ami lehetővé teszi az egyedi érzékeny funkciók beprogramozását.

Gesztusok felismerése
A kreatív programozáshoz és a válaszokhoz az S1 képes különféle gesztusok felismerésére.

S1 robot felismerés
Az AI technológia gyakorlati demonstrálásához az S1 felismeri más S1 robotokat, így több játéklehetőséget kínál.

Emberek felismerése
Az S1 fejlett gépi látástechnológiájával nyomon tudja követni egy kiválasztott személyt.

RoboMaster S1 összeszerelés
A teljes telepítési útmutató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megértsék a robottechnikát és testreszabják az S1-et egyedi funkciókkal.Használati útmutató

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom