DJI OM 4 SE képstabilizátor

46.090 Ft

Az OM 4 SE az elődhöz hasonló karcsú és összecsukható designnal és immár mágneses felfogatással válik a telefonos képstabilizlátorok etalonjává.

Jelenleg nem elérhető.

DJI OM 4 - Alkoss varázslatos videókat!
Az OM 4 az elődhöz hasonló karcsú és összecsukható designnal és immár mágneses felfogatással válik a telefonos képstabilizlátorok etalonjává.Az élet rendkívüli pillanatai megérdemlik, hogy egy remek videóval rögzítsék. A DJI OM 4 egy olyan hordozható stabilizátor, amely kiegészíti az okostelefonokat és lehetővé teszi, hogy azonnal indítsd a felvételt. Mágneses, ultra-kompakt és egyszerűen használható funkciókkal felszerelt. Az OM4 a legjobb választás, hogy megoszd mással a világodat!

• Mágneses design
• Hordozható és összehajtható
• Story mód
• Kézmozdulattal vezérelhető
• ActiveTrack 3.0
• Gyors váltás módok között

ÉLD ÁT AZ ÉLET NAGY PILLANATAIT! 
A mágneses tartók segítenek biztonságosan rögzíteni az eszközt, amikor épp használaton kívül van. Azonnal tudod csatlakoztatni az okostelefonod az OM4-hez és már indulhat is a felvétel, bárhol is legyél!Mágneses telefontartó
A mágneses telefontartó elképesztően vékony és ultra könnyű, ami a telefonod biztonságosan tartja használat közben.

Sosem volt még ilyen egyszerű a filmezés!
A DJI OM4 kreatív funkcióinak köszönhetően a gyönyörű videóid a figyelem középpontjába kerülnek majd! Használd a Dynamic Zoom-ot és fűzd össze vele a felvételeidet, mint egy igazi filmben!

ActiveTrack 3.0
Az Active Track segítségével tudod követni a szereplőidet akár egy parkban is. Ez a verzió nagyobb pontossággal ismeri fel a felnőtteket, gyerekeket és akár háziállatokat is, valamint a joystick segítségével a kép összetétele még finomítható is.

Story Mód
Nem tudod, hogyan is filmezz vagy szerkeszd a videódat? Próbáld ki a story módot gombnyomásra elérhető kreatív sablonjait, hogy a pillanatban maradhass a filmezés közben is!

KÉPZELD EL A LEHETETLENT ÉS VALÓSÍTSD MEG! 
A DJI OM4 olyan tulajdonságokkal felszerelt, amelyek segítenek Neked valóban varázslatos pillanatokat rögzíteni!Dynamic Zoom
Próbáld ki az elképesztő „Hitchcock-effektus” kreatív zoom-felvételt, amely minimális erőfeszítéssel biztosítja a hollywoodi hangulatot. A fejlett algoritmusok tudják, mit kell tenniük és Neked csak meg kell érintened és már indul is a filmkészítés.

CloneMe
Mindig is akartál egyszerre több helyen lenni? Most itt a megoldás! A CloneMe panoráma funkció egy elképesztő panorámát hoz létre különböző fotókból, megáll így tovább haladhatsz a következő képkockára és pózolhatsz.

Kézmozdulattal vezérelhető
Akár szelfit szeretnél vagy csoportos felvételt, az sosem volt még ilyen egyszerű! Az OM4 egy gesztussal, kézmozdulattal vezérelhető!

Időzítők a csodás pillanatokért! Mert minden perc számít!
Gyorsítsd fel a szabad ég alatt sodródó bolyhos fehér felhők mozgását vagy másodpercekbe tömörítsd az emlékezetes útvonalat vagy egy csodás naplementét! Lenyűgöző kompakt videókat készíthetsz a barátaidnak!

Kreatív lehetőségek
SpinShot mód
Forgasd el a telefonod a lenyűgöző fénykép hatásért!

Slow motion
Lassitsd le a pillanatot, hogy ne mulassz el semmit!

240° Pano
Használj gesztusokat vagy visszaszámlálást, ha panoráma képet szeretnél hirtelen felbukkanó részletekkel.

3x3 Pano
Kilenc képet automatikusan szuper széles panoráma képpé egyesíthetsz.DJI Mimo App
A DJI Mimo alkalmazásban található egy videószerkesztő, amely lehetővé teszi remekművek készítését menet közben. A beépített útmutatók útmutatást nyújtanak, így összpontosíthatsz a létrehozásra.

Szuper stabilitás
A DJI OM 4 a hihetetlenül stabil videók készítésére tervezték, miközben számos kreatív funkcióval bír. Soha többé nem kell rossz minőségű videót megosztanod a barátaiddal. A DJI OM4 még külső lencsével is rendelkezik, így okostelefonja stabil és a video zökkenőmentes lesz.

Kompatibilis
A DJI OM4 a legtöbb okostelefon kamerával kompatibilis és optimális számos márkához.

DJI OM4 – hatékonyságra tervezveFlaslight mód
Egy újonnan hozzáadott szenzor segít, hogy az OM4 felismerje a mozdulataid, és automatikusan igazítja a pozíciót, hogy a “low-angle” felvételek egyszerűbbek legyenek, mint valaha.

Quick roll
Nyomd meg az M gombot, hogy egy gyors mozdulattal tudj váltani a portré és a panoráma mód között.

Egykezes használat
A kényelmes és intuitív dizájnnak köszönhetően az OM4-et egy kézzel használni videózás közben elképesztően egyszerű.

Készenléti mód
Telefonálnál filmezés közben? Egyszerűen csatlakoztasd le az OM4-et és a készülék készenléti módba kapcsol.

Doboz tartalma:
1x DJI OM 4 
1x Mágneses telefontartó
1x Tripod
1x Tápkábel
1x Tárolótasak
1x Csuklópánt

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom