DJI Mavic 2 Enterprise Universal + Smart Controller csomag

1.049.590 Ft

Mavic 2 Enterprise Universal drón Smart Controller csomagban

Bővebben
Bővebben
Bővebben
Bővebben
Előrendelés

A DJI Enterprise termékei a gyártó központi szabályozása alapján kizárólag a vállalati szektor szereplői számára érhetőek el.

Mavic 2 ENTERPRISE DUAL 
Terjeszd ki a lehetőségeidet! A közelséget igénylő műveletekhez alkalmazd a Mavic 2 Enterpriset kedved szerint bárhol és bármikor, hiszen könnyen használható, és bevetésre kész.

OcuSync 2.0, moduláris tartozékok, jelszóvédelem, DJI AirSense légiérzékelő.Nincsenek akadályok! Lépj túl a korlátaidon!

Fedezd fel milyen további lehetőségeket nyújt a repülésben a kibővített port, amivel további eszközöket csatlakoztathatsz a drónhoz, hogy a lehető legjobban el tudj végezni akár kritikus jelentőségű feladatokat is.

M2E fényszóró
A dupla fényszóróval, mely segíti a tájékozódást rossz fényviszonyok között, sokkal könnyebben irányíthatod az eltévedt személyeket.

M2E hangszóró
Kommunikálj a terepen haladó csapattagokkal sürgősségi esetekben, hatékonyan vezetve ezzel a pilóták és a többi szakember együttműködését.

M2E jelzőfény
Fokozott biztonsággal vezényelheted le az éjszakai feladatokat, hiszen a többi pilóta könnyedén észrevesz a távolból, mialatt te a helyszínen dolgozol.Számunkra az első és legfontosabb a te repülésbiztonságod.
A felszállástól a landolásig, a mindenkori környezethez alkalmazkodva, finomhangoltuk a drónoddal folytatott kommunikációd módját, annak érdekében, hogy repülésed mindig biztonságos és eredményes legyen.

Légijárművedet és annak adatait egyaránt te kontrollálod.
Egyszerűen csak meg kell adnod a jelszavad, hogy hozzáférhess az eszközöd beállításaihoz és funkcióihoz. Ezzel a kóddal védett bejelentkezéssel biztonságosan kapcsolatba léphetsz drónoddal és annak adattárolójával anélkül, hogy érzékeny információ kiszivároghatna.

Mindig tudod, mi zajlik a légtérben közvetlenül körülötted.
Kerüld el a légtérben leselkedő veszélyeket a DJI AirSense légiérzékelővel, mely azáltal fokozza a légtérbiztonságot, hogy azonnal valós idejű pozíció vészjelzést ad, amennyiben a közelben légijármű közlekedik.

Repülj biztonságosabban, mint valaha!
A tökéletesített FlightAutonomy (önszabályozó repülési rendszer) minden irányban képes érzékelni az akadályokat. A fejlett érzékelőrendszer 8 nagyfelbontású szenzorból és 2 infravörös érzékelőből áll. Ezek a drón oldalain helyezkednek el. Mi az eredmény? Egy hatásos érzékelőrendszer, amely beméri a drón és egy adott tárgy között a viszonylagos sebességet és távolságot, így akár egy akadályokkal teli légtérben is stabilabban repülhetsz, mint valaha. 

Érzékeld és könnyedén kerüld el!
Az Advanced Pilot Assistance System (haladó szintű pilóta segítő rendszer) lehetővé teszi, hogy a drón magától észrevegye a tárgyakat repülés közben. Ezáltal könnyebben tudsz az akadályok mellett vagy felett repülni, még a szűkebb helyeken is.

A kifinomult képmegjelenítés taktikai és gyakorlati célokat egyaránt szolgál.
A képalkotó rendszert két céllal fejlesztettük tovább: egyrészt, hogy segítsük a pilótákat a ráközelítést igénylő feladatokban, másrészt, hogy az íly módon megszerzett adatok a lehető legrelevánsabbak és legmegbízhatóbbak legyenek.

Közelíts rá, vagy nézd távolabbról.
Maradj közel az eseményekhez, de távol a veszélytől! A 2x optikai és 3x digitális zoom kamerával felszerelt Mavic 2 Enterprise drónnal ráközelíthetsz az eseményekre anélkül, hogy magadat veszélybe sodornád. Megbízható adatok.
Éppúgy, mint az iOS vagy Android készüléked esetében, a GPS időpontrögzítés elmenti a felvételek készítésének idejét, így a megszerzett adatok ipari szinten is felhasználhatóak, ahol a pontosság és az időpont rögzítése elengedhetetlenül fontos.

Bármerre jársz, az erő mindig veled van!
A mindössze 905 grammos Mavic 2 Enterprise drónt könnyen összecsukhatod és gyorsan belecsúsztathatod az övtáskádba, így könnyen hozzáférhetsz, és egyszerűen szállíthatod, bárhol kell is dolgoznod.

A drón olyan vékony, hogy bárhova magaddal viheted, és úgy lett megtervezve, hogy bármilyen feladatra bevethető, amikor csak hív a kötelesség.

Beépített kontroll funkciók, melyeket te kezelsz.
Repülj magabiztosan olyan funkciókat alkalmazva, melyek kivitelezése igényes és kifinomult, biztosítva ezáltal a lehető legjobb repülés élményt minden egyes felszállás alkalmával.

Önmelegítő akkumulátorok változatos időjárási viszonyokhoz.
Maradjon elég töltés szélsőséges időjárási körülmények között is olyan akkumulátorok alkalmazásával, melyek fagypont alatti hőmérsékleten is működnek.

OcuSync 2.0 –Kevesebb interferencia. Felerősített átvitel.
Tapasztald meg a meredek repülés élményét az OcuSync 2.0-vel, ami támogatja az automatikus kettős frekvenciás sávváltást. Ezáltal a repülés még megbízhatóbb és stabilabb lesz, a felerősített videotranszmisszió pedig maximum 8 km-es hatótávolságú és 1080p felbontású. 

FOC ESCs & hajtóerő – A drón erős és csöndes meghajtórendszerével villámgyorsan manőverezhetsz komplex környezetben akár 31 percen át, maximum 72 km/óra sebességgel.

24 GB fedélzeti adattárolási lehetőség - Küldetéseidhez több a hely.
A 24GB-os belső tárhelyen sokkal több adatot tárolhatsz küldetéseid során, így nem kell állandóan azzal bajlódnod, hogy manuálisan átmentsd az adatokat SD kártyára.

Diszkrét beállítás – a te kényelmedért.
Ha nem akarod, hogy észrevegyenek, különösen éjjel, akkor egyszerűen csak kapcsold le a LED lámpákat, és folytasd a küldetésedet.Tűzoltás
Olts tüzeket és ments életeket – mozogj könnyebben a területen.

Hatóság
Használd a megszerzett adatokat a közbiztonság és a közösség védelmében. 

Hídszemle
Nézd meg az egész építmény struktúráját anélkül, hogy túl közel mennél hozzá.

Felsővezeték szemle
Végezd biztonságosan a veszélyes infrastruktúrák szemléjét, tedd gyorsabbá a fenntartói rutinfeladatokat.

Adótorony szemléje
Végezd a szemlét biztonságosabban és hatékonyabban.

FONTOS INFORMÁCIÓK!
1. Időnként a moduláris tartozékokkal végrehajtott műveletek elvégzéséhez külön engedély szükséges! Feltétlenül nézzen ennek utána a helyi jogszabályokban!

2. Az Omnidirectional Obstacle Sensing (sokirányú akadály érzékelés) azt jelenti, hogy az érzékelés a következő irányokra terjed ki: balra/jobbra, fel/le, előre/hátra.

A sokirányú akadály érzékelés a Mavic 2 drónnál nem terjed ki a teljes 360 fokra.

3. Helyi előírások egyes országokban nem támogatják az 5,8 GHz-es transzmissziót.

4. Nem akadályozott, interferencia mentes abban az esetben, ha az FCC (Federal Communications Commission; Szövetségi Kommunikációs Ügynökség) szabályozásnak megfelel.

A maximális repülési távolság specifikáció egy proxy a rádiókapcsolat erősségére és tartósságára. Drónodat mindig csak olyan messzire reptesd, hogy még lásd, kivéve, ha mást engedélyeztek.

5. A valós repülési idő a környezeti viszonyoktól, a repülési beállítástól, illetve a moduláris tartozékoktól függően eltérő lehet.

DJI Smart Controller távirányító

A DJI Smart Controller azért született, hogy maximalizálja Mavic 2 szériás, vagy más OcuSync 2.0 adatátviteli technológiával szerelt drónod szabadtéri repülési élményét.1 A beépített, 5,5”-es kijelző még a legfényesebb napokon is jól látható, világos képet jelenít meg. Az intuitív vezérlésnek és az olyan előre telepített alkalmazásoknak köszönhetően, mint a SkyTalk és a DJI GO 4 minden korábbinál egyszerűbben és gyorsabban szállhatsz fel a levegőbe.Beépített nagy-fényerejű kijelző
A DJI Smart Controller egy 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású beépített képernyővel rendelkezik, amely nagy fényerejének köszönhetően még direkt napsütés esetén is könnyen láthatóvá teszi a drónról érkező élőképet. A távirányító 1000 cd/m2 fényerejű kijelzője közel kétszer olyan világos, mint egy átlagos, okos-eszközé.

OcuSync 2.0 Full-HD videóátvitel
Az OcuSync 2.0 Full-HD videóátviteli technológiával rendelkező DJI Smart Controller képes a 2,4 GHz-es és 5,8 GHz-es frekvenciák közötti automatikus váltásra, így csökkentve a környezeti zavarok hatását a drón működésére és javítva az átvitt kép minőségét. Az OcuSync 2.0 továbbá akár 8 km távolságban is lehetővő teszi a biztos, FullHD felbontású jelátvitelt, hogy Te mindig a legjobb minőségű információval rendelkezz drónod pontos és biztonságos működtetéséhez.

Hatékony és hordozható
A DJI Smart Controller a bekapcsolást követően azonnal csatlakozik a dróhoz, így biztosítva, hogy Te garantáltan a legrövidebb időn belül tudj a levegőbe emelkedni és ne maradj le egy pillanatáról se az akciónak. A lecsavarható irányító karoknak köszönhetően a DJI Smart Controller elég hordozható ahhoz, hogy bárhová magaddal vihesd.

Megbízható minden környezetben
A DJI Smart Controller -20 °C és 40 °C között stabil működést garantál, amely még több égövön és országban teszi lehetővé a biztonságos repülést drónod számára.

Go Share
Másold át könnyedén a DJI Smart Controller-ről légi felvételeidet mobil eszközödre a DJI GO 4 alkalmazás új, Go Share funkciójával.

Testreszabott rendszer
A DJI Smart Controller egyedi Android-rendszere és az optimalizált DJI GO 4 alkalmazás felszabadít a hagyományos mobil eszközök korlátjai alól, hogy Te még gyorsabban és jobban tudj az alkotásra összpontosítani. Az intelligens vezérlő támogatja a harmadik féltől származó alkalmazásokat, amelyek további megosztási és szerkesztési lehetőségeket biztosítanak a számodra.

Kiváló hang- és videóteljesítmény
Beépített mikrofonjának és hangszóróinak segítségével a DJI Smart Controller képes a HDMI-porton keresztül H.264 és H.265 kodekekkel rögzített videók visszajátszására 4K felbontásban, akár 60fps sebességgel.

SkyTalk
Az új, SkyTalk funkció csodálatos módja annak, hogy másokkal is megosszad levegőbeli élményeidet. Használatával élő stream formájában adhatod közre drónod kamerájának képét olyan közösségi felületeken, mint a Facebook, vagy az Instagram.2 A SkyTalk továbbá rövid videók készítését és azonnali megosztását is lehetővé teszi.

Hosszú akkumulátoridő
Az 5000mAh-s akkumulátor támogatja a gyorstöltést és akár 2,5 óra folyamatos működést tesz lehetővé.

Tartozékok: 
DJI Smart Controller × 1
24 W USB Charger × 1
USB 3.0 Type-C Cable × 1
Spare Control Stick (pair) × 1

Megjegyzések:
1. A DJI Smart Controller minden olyan DJI drónnal kompatibilis, amely OcuSync 2.0 jelátviteli rendszert használ. A kontroller kompatibilis lesz a Mavic 2 Enterprise rendszerrel is. A kompatibilitás biztosítása érdekében mindig győződj meg róla, hogy repülőgéped az aktuális legfrissebb firmware-t használja e?!

2. Wi-Fi szükséges hozzá

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom