DJI Matrice 300 RTK drón

Keresse kollégánkat

DJI Matrice 300 RTK ipari felhasználású professzionális drón.

Új szabvány a drónipar számáraA Matrice 300 RTK a DJI legújabb kereskedelmi használatra szánt drón platformja, amelyet a modern repülési rendszerek ihlettek. Akár 55 perc repülési idő, fejlett AI képességek, 6 irányú érzékelés és pozicionálás és még sok más. Az M300 RTK egy teljesen új szabványt állít fel az intelligencia, a nagy teljesítmény és a páratlan megbízhatóság ötvözésével.Továbbfejlesztett jeltovábbítás

15 km-es hatótávolságot is lehetővé tesz a vadonatúj OcuSync Enterprise, és három-csatornás* 1080p videót támogat. A valósidejű automatikus váltás a 2,4 GHz és 5,8 GHz között megbízhatóbb repülést tesz lehetővé nagy interferenciájú környezetben, míg az AES-256 titkosítás biztonságos adatátvitelt kínál.

*Mindegyik RC két jelfolyamot támogat. A három-csatornást csak kettős RC támogatja.Fokozott repülési teljesítmény

A kifinomult gépváz és meghajtórendszer kialakítása hatékonyabb és stabilabb repülést biztosít, még szélsőséges körülmények között is.

Max repülési idő: 55 perc
Max leszálló sebesség: 7 m/s
Max sebesség: 23 m/s
Szélállóság: 15 m/s
Max szerviz magasság: 7000 m

Többféle kamerával szerelhető fel

Igényeinek megfelelően konfigurálható az M300 RTK. Legfeljebb 3 hasznos teher felszerelése lehetséges egyidejűleg, ezek össztömege maximum 2,7 kg lehet.

Intelligens ellenőrzésÉlő küldetés felvétele

Rögzítse a küldetéseket, például a repülőgép mozgását, a gimbal irányát, a fényképezést és a zoom mértékét. Az így létrehozott küldetés minták segítségül szolgálhatnak a jövőbeni automatikus ellenőrzésekhez.

AI Spot-Check

Automatizálja a rutinellenőrzéseket és minden alkalommal egységes eredményeket rögzít. A fedélzeti AI felismeri az érdeklődés tárgyát, és azonosítja azt a későbbi automatizált küldetések során.

Waypoints 2.0

Hozzon létre akár 65 535 útpontot, és állítson be több műveletet egy, vagy több hasznos teherhez minden útpontnál. Az útvonaltervezést úgy is optimalizálták, hogy maximalizálja a küldetések hatékonyságát.

Smart Pin & Track*

PinPoint
Egy gyors érintéssel kijelölhető a tárgy, a fejlett szenzorfúziós algoritmusok pedig azonnal megadják annak koordinátáit.

Smart Track
Az auto-zoom funkcióval azonosítja és követi a mozgó témákat, mint például embereket, járműveket és hajókat, miközben folyamatosan veszi a tárgy dinamikus helyzetét.

Location Sharing
Amíg a PinPoint vagy az Smart Track engedélyezve van, addig a tárgy helye kivetíthető több kamerára, egy másik távirányítóra, vagy megoszthatja online platformon, például a DJI FlightHub.

*Ez a szolgáltatás csak akkor támogatott, ha a drón a Zenmuse H20 sorozat valamelyik tagjával párosul.

Aviation-Grade Situational Awareness / Légiközlekedési helyzettudatosság

Az M300 RTK egy új Primary Flight Display (PFD) használatával integrálja a repülési, navigációs és akadályinformációkat, ez által képessé téve a pilótát a kivételes helyzettudatosságra.


Repülési információ
A repülési információkat, például a repülőgép helyzetét, magasságát és sebességét, valamint a szél sebességét és a szél irányát intuitív módon mutatja be.

Navigációs kijelző
A pilóták a repülőgép irányának, pályájának, a PinPoint információknak és a Home Point valós idejű állapotát is megnézhetik. Vizualizálja az összes közeli akadályt az új akadálytérkép segítségével, így teljes körű tájékoztatást kap.

Fejlett kettős vezérlés

Mostantól bármelyik üzemeltető hozzájuthat a repülőgép vagy a hasznos teher vezérléséhez egyetlen érintéssel. Ez új lehetőségeket teremt a küldetések végrehajtásában, valamint nagyobb rugalmasságot biztosít a műveletek során.Erőteljes vizuális rendszerre támaszkodhat

A repülés közbeni biztonság és a drón stabilitásának növelése érdekében a dual-vision és a TOF érzékelőket helyeztek el a drón mind a hat oldalán, és maximális észlelési távolsága akár 40 méterig terjed. Testreszabhatja a drón érzékelési viselkedését a DJI Pilot App segítségével. Ez a 6 irányított érzékelő és helymeghatározó rendszer bonyolult működési környezetben is segíti a drón és a küldetés biztonságát.Professzionális karbantartás drón flottájához

Az új integrált Health Management System megjeleníti az összes rendszer aktuális állapotát, az értesítési naplókat és az előzetes hibaelhárítási útmutatót. A rendszerben megtalálhatók a drón repülési naplói, időtartama és a megtett kilométer teljes életciklusa során, valamint tippek a drón karbantartására és karbantartására.

Látogassa meg M300RTK termékoldalát a karbantartási kézikönyv letöltéséhez.

Redundáns rendszerek a biztonságosabb repülés érdekében

Az M300 RTK beépített, fejlett redundanciarendszerei segítenek a kritikus feladatok elvégzésében, még váratlan esetekben is.Kiegészítők:

Akkumulátor állomás

Az akkumulátor állomás akár 8 TB60-as és 4 távirányító-akkumulátort kezelhet, míg a gyors töltés lehetővé teszi, hogy mindig rendelkezésre álljon töltött akkumulátor.


TB60 intelligens akkumulátor

A nagy kapacitású, cserélhető TB60 intelligens akkumulátor lehetővé teszi a kezelők számára, hogy kikapcsolás nélküli cserét, időt spórolva a kritikus feladatok során.


DJI Smart Controller Enterprise

A DJI Smart Controller Enterprise nagy fényerejű 5,5 hüvelykes 1080p kijelzővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is kitűnő láthatóságot biztosít.


Kompatibilis kamerák:

Zenmuse H20
Hybrid sensor solution with LRF, zoom and wide camera
Zenmuse XT2
Dual-sensor camera with a 4K visual sensor and thermal imaging with <50 mK sensitivity
Zenmuse H20T
Hybrid sensor solution with LRF, zoom, wide and thermal camera
Zenmuse Z30
30× optical zoom camera ideal for detailed inspections
Zenmuse XT S12
Precise and rapid aerial thermal imaging with ≤40 mK sensitivity @ f/1.0
Third-Party Payloads
for specialized missions and tasks

Specifikáció, műszaki adatokról információ ITT!

Doboz tartalma:

1x  Aircraft body 
1x  DJI Smart Controller Enterprise
1x  USB Charger 
1x  USB-C Cable 
1x  WB37 Intelligent Battery 
2x  2110 Propeller (CW) 
2x  2110 Propeller (CCW) 
2x  Landing Gear 
1x  Spare Stick Cover (pair) 
2x  Spare Propeller Holder 
4x  Spare Bimbal Damper 
1x  USB Cable (with double A ports) 
1x  Vision System Calibration Plate
1x  Carrying Case
1x  Smart Controller Lanyard
1x  Rubber Port Cover (set)
1x  Power Cable
Screws and Tools (M1.6; M3)

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom