DJI FPV Fly More Combo csomag

329.900 Ft

A DJI újradefiniálta a drone versenyipart az új digitális FPV rendszerrel. Alacsonyabb válaszidőt, 700m-es maximális átviteli tartományt, lenyűgöző HD 720p felbontást, és ami a legfontosabb: felejthetetlen FPV repülési élményt nyújt.

Előrendelés

Ezt a terméket részletre is megvásárolhatod üzletünkben. A Magyar Cetelem Bank Zrt. áruhitellel kapcsolatos hirdetményét, benne az elbíráláshoz szükséges dokumentumok listájával Áruhitel aloldalunkon találod.

Az FPV Versenyzés új korszaka

A DJI Digital FPV rendszer a DJI HD alacsony válaszidejű FPV átviteli technológiával rendelkezik. Ezt az újradefiniált technológiát úgy fejlesztették ki, hogy fokozza az FPV élményét. A pilóták 28 ms-os válaszidővel versenyezhetnek és kristálytiszta képet élvezhetnek.

720p / 120fps videó átvitel

A DJI HDL FPV átviteli technológia 720p / 120fps HD élő nézetet és 28 ms-os válaszidőt biztosít.

Interferenciaellenes digitális átvitel

A DJI HDL FPV átviteli technológia kétirányú kommunikációs rendszert használ a jelkapcsolatok stabilizálására, ezzel nagyobb rugalmasságot garantál a pilótáknak, az élményekkel teli repüléshez.

Figyelemre méltó HD kép

A DJI FPV szemüveg a DJI HDL FPV átvitelt használja, így a pilótáknak figyelemre méltó HD felbontást biztosít.

Azonnali lejátszás

A microSD kártyára rögzített és elmentett videókat azonnal lejátszhatók a DJI FPV szemüveg segítségével.

Élőkép megosztás

A pilóták megoszthatják a kamera nézeteit más DJI FPV szemüvegekkel, amelyek közönség módba vannak állítva, így a nézők láthatják, amit a versenyzők látnak.

Kompatibilis az analóg videó átvitellel

A DJI Digital FPV rendszer analóg képátvitellel is használható, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy válthassanak az AV és a digitális video átvitel között.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom