DJI Agras T16 drón

4.345.291 Ft

A DJI legújabb mezőgazdasági drónja, moduláris felépítés, nagyobb hasznos terhelés és megnövekedett permetezési szélesség jellemzi.

Előrendelés

Optimalizált teljesítőképesség. Páratlan teljesítmény.

Az Agras T16 továbbfejlesztett szerkezetű, moduláris tervezésű, a DJI mezőgazdasági drónok közül a legnagyobb hasznos terhelést és permetezési szélességgel támogatja. A nagyteljesítményű hardver, az AI motor és a 3D működés tervező révén a T16 egy teljesen új szintre emeli a működési hatékonyságot.

Forradalmasított szerkezet. Megbízható működés.

A T16 vadonatúj, moduláris kialakítása leegyszerűsíti az összeszerelést és felgyorsítja a napi karbantartást. Az IP67 besorolás megbízható védelmet nyújt a drón kulcsfontosságú elemeinek. A szénszálas kompozitokból készült könnyű, mégis tartós repülőgépkeret gyorsan hajtogatható eredeti méretének 25% -ára, így a szállítás egyszerű. Mind az akkumulátor, mind a permetezőtartály könnyen cserélhetők, jelentősen javítva az energiaellátás és a folyadékellátás hatékonyságát.Nagyobb hasznos teher. Megnövelt hatékonyság.

A kiemelkedő repülési teljesítményének köszönhetően a T16 permetezőtartály 16 Liter permetezőszert képes szállítani, a permetezési szélesség 6,5 m-re nőtt. A permetezőrendszer 4 szállítószivattyúval és 8 permetező fúvókával rendelkezik, maximális permetezési sebességük 4,8 L / perc. A T16 óránként 10 hektár permetezésére képes. A permetezőrendszer teljesen új elektromágneses áramlásmérővel is rendelkezik, amely nagyobb pontosságot és stabilitást biztosít, mint a hagyományos áramlásmérők.Erőteljes rendszer. Fokozott biztonság.

A T16 teljesen új moduláris légielektronikai rendszere kettős IMU-val és barométerrel rendelkezik. GNSS + RTK kettős redundáns rendszer támogatja a centiméter szintű pozicionálást. Támogatja a kettős antenna technológiát is, amely hatékony ellenállást biztosít a mágneses zavarok ellen.

Fejlett radar. Könnyebb működtetés.

A T16 korszerűsített radarrendszere érzékeli a működési környezetet napközben vagy éjszaka anélkül, hogy fény vagy por befolyásolná. Az első és hátsó akadályelkerülő szenzorokkal, valamint a vízszintes FOV (látómező) 100 ° -kal jelentősen javult a repülésbiztonság, kétszerese a korábbi DJI mezőgazdasági drónokéval összehasonlítva. Ezenkívül fel tudja ismerni egy lejtő szögét, és automatikusan hozzáigazíthatja ahhoz is, még hegyvidéki terepen is. Ez az innovatív radarrendszer a Digital Beam Forming (DBF) technológiát alkalmazza, amely támogatja a 3D pontfelhő képalkotást, amely hatékonyan érzékeli a környezetet és segít megkerülni az akadályokat.A T16 támogatja az OcuSync 2.0 HD átviteli technológiát, amely szabályozási tartományát akár 3 km-re is meghosszabbítja. Széles látószögű FPV kamerával és spotlámpákkal is rendelkezik, amelyek segítik a drón nappali és éjszakai működését a repülés biztonsága érdekében.

Átfogó megoldás. Intelligens működés.

A DJI Agriculture elkötelezett amellett, hogy a növényvédelem munkafolyamata hatékonyabbá és intelligensebbé váljon. Drónokkal és hatékony eszközökkel a DJI mezőgazdasági megoldása jelentősen egyszerűsíti a műveleteket, javítja a hatékonyságot és növeli az ipari fejlesztéseket.2600 W-os négycsatornás intelligens akkumulátortöltő

Legfeljebb négy elem tölthető egyszerre. Az egycsatornás gyors töltés mód használatakor a teljes töltés csak 20 percet vesz igénybe, ami az előző generációhoz képest 50% -kal nagyobb sebességet jelent. A töltő beépített akkumulátor-állapotkezelő rendszerrel rendelkezik, amely valós időben figyeli a kritikus adatokat, például a feszültséget és a hőmérsékletet, hogy biztosítsa a töltés biztonságát.T16 intelligens akkumulátor

A T16 intelligens repülő akkumulátor kapacitása 17 500 mAh és a 14 cellás nagyfeszültségű rendszere csökkenti az energiafogyasztást. Az IP54 besorolású, fémből készült ház hőelvezetési hatékonysága az előző generációhoz képest 140% -kal nőtt. A cella kiegyensúlyozó technológia támogatásával az akkumulátor megnövekedett töltési ciklusa akár 400 is lehet, 100% -kal magasabb, mint az előző generációnál, és jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Specifikáció, műszaki adatokról információ ITT!

Doboz tartalma:
1x Drón (permetezőrendszerrel és propeller rögzítővel)
1x Távirányító
1x Távirányító pánt
1x Távirányító AC hálózati adapter
2x Távirányító akkumulátor (WB37)
1x Távirányító töltő hub
1x Töltő hub AC tápkábel
1x USB-C kábel
1x USB-C OTG kábel
1x 4G Dongle
1x Propeller rögzítő
Szerszámok és egyéb kiegészítők

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom