DJI Agras MG-1P mezőgazdasági drón RTK rendszerrel

Keresse kollégánkat

DJI MG-1P az új generációs permeteződrón beépített RTK egységgel, amelynek távirányítója egyszerre 5 drón vezérlésére alkalmas akár 3 km-es hatótávolságból.

Több drón vezérlése egyidejűleg


DJI MG-1P az új generációs permeteződrón, amelynek távirányítója egyszerre 5 drón vezérlésére alkalmas akár 3 km-es hatótávolságból és támogatja a nagy felbontású video átvitelt. Az új távirányító a 4G vezeték nélküli kommunikációt, a cserélhető akkumulátort és az új antenna kialakítását is támogatja, ami még kényelmesebbé teszi a napi műveleteket.


FPV kamera


Az MG-1P sorozatú drónokat 123 ° FOV széles látószögű kamerákkal látják el, amelyek tiszta, előre néző élő képet nyújtanak. A nagy távolságú üzemeltetéshez a távirányító beépített kijelzője az akadályok elkerülésére vonatkozó információkat jelzi a biztonság érdekében. Az FPV kamera segítségével a felhasználók könnyedén rögzíthetnek A / B pontokat vagy útvonalpontokat, növelve a munka pontosságát és hatékonyságát.


Repülési teljesítmény (stabil, megbízható és gondtalan)


Nyolc rotorral az MG-1P sorozatú mezőgazdasági drónok fejlett meghajtó és vezérlő algoritmusokat alkalmaznak, amelyek biztosítják a repülés biztonságát akkor is, ha az egyik kar vagy motor repülés közben hibásodnak meg. A motormeghajtó rendszer redundáns kommunikációs mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy szükség esetén a vezérlőjeleket átirányítsa működés közben.


Fejlett, nagy pontosságú radar


Az MG-1P továbbfejlesztett radarrendszere integrálja az előző MG-1S drónok három nagy pontosságú terepérzékelő radarját egy akadály elkerülési radarral. Ez megkétszerezi az akadály érzékelés pontosságát és lehetővé teszi a többirányú észlelést, jelentősen növeli a drón azon képességét, hogy érzékelje az akadályokat és automatikusan kövesse a terepet. Az MG-1P akár 15 méter távolságra is képes centiméter széles távvezetékeket érzékelni. Az aktív akadályérzékelés és -elkerülés nappal is és éjszaka működik anélkül, hogy fény vagy por befolyásolnák őket. Ráadásul a radarrendszer Ingress Protection besorolása IP67-re emelkedett, így a rendszer még ellenállóbbá válik a szennyeződés, a törmelék és a víz ellen.


MG-1P RTK


Pontos pozicionálás interferencia-ellenállással


Az MG-1P RTK-t a DJI nagy pontosságú D-RTK navigációs és helymeghatározó technológiája hajtja meg, amely centiméter-szintű pozícionálást kínál, amely nélkülözhetetlen az ipari alkalmazásokhoz. A kettős antennájú irányítási technológia erős ellenállást biztosít az elektromágneses zavarok ellen, biztosítva a repülés biztonságát akkor is, ha a repülőgép nagyfeszültségű vezetékek közelében repül, vagy más bonyolult környezetben. Az MG-1P RTK párhuzamosan működik egy új bázisállomással és D- RTKTM kézi térképező, [A bázisállomás és a kézi térképkészítő külön kapható] amely helymeghatározási adatokat vesz a fedélzeti RTK modulról a mezők pontos mérése érdekében, és az eredményeket továbbítja a távvezérlőhöz a pontos tervezéshez.


MG APP 2.0


Gyakorlatias és hatékony üzemmódok


Az MG app v2.0 új üzemmódokkal bővült. A több repülőgép vezérlési mód egyszerű és intuitív, és teljes mértékben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több repülőgépet egyetlen távirányítóval vezessenek. Egy másik új üzemmód a Banked Turning, amely optimalizált repülési útvonalakat használ, és akár 20% -kal növeli a munka hatékonyságát. Az új üzemmódokon kívül az A-B útvonal üzemmód, a kézi üzemmód és a kézi plusz üzemmód továbbra is rendelkezésre állnak, hogy sokféle vezérlési lehetőséget lehessen biztosítani.


Specifikáció:


Átlós tengelytáv: 1500 mm
Váz kar hossza: 619 mm
Méretek:
MG-1P: 1460 × 1460 × 578 mm (karok kihajtva, légcsavarok nélkül)
                780 × 780 × 578 mm (karok összehajtva)
MG-1P RTK: 1460 × 1460 × 616 mm (karok kihajtva, légcsavar nélkül)
                780 × 780 × 616 mm (karok összehajtva)


Repülési paraméterek:


Teljes tömeg (elem nélkül): 9,7 kg
Normál felszállási súly: 23,8 kg (MG-1P), 23,9 kg (MG-1P RTK)
Maximális felszállási súly: 24,8 kg (tengerszint felett)
Max. Tolóerő-tömeg arány: 1,71 (23,8 kg felszálló tömeggel)
Teljesítmény akkumulátor: kijelölt DJI akkumulátor (MG-12000P)
Maximális fogyasztás: 6400 W
Lebegő fogyasztás: 3800 W (23,7 kg felszálló tömeggel with
Lebegő idő *: 20 perc (@ 12000 mAh és 13,7 kg felszálló súly), 9 perc (@ 12000 mAh és 23,7 kg felszálló tömeg)
* Lebegési idő tengeri szinten 3 m/s-nál alacsonyabb szélsebesség mellett.
Maximális üzemi sebesség: 7 m/s
Maximális repülési sebesség: 12 m/s (P & F mód, GPS-vel), 15 m/s (A mód)
Max. tengerszint feletti magasság: 2000 m
Ajánlott üzemi hőmérséklet: 0 - 40 ° C


Akkumulátor:


Akkumulátor modell: MG-12000P
Feszültség: 44,4 V
Kisülési ráta: 20 ℃
Védettség: IP54
Kapacitás: 12 000 mAh
Súly: 4,0 kg