A1/A3 vizsgára felkészítő konzultáció

39.900 Ft

A konzultáció a nyílt kategóriában végzett műveletekhez kötelező online elméleti hatósági vizsgára készít fel.

Jelenleg nem elérhető.

NYÍLT KATEGÓRIA - VIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ KONZULTÁCIÓ

A 2021. január 1-jén életbe lépő drónszabályozás értelmében a nyílt kategóriában végzett műveletekhez kötelező az online elméleti hatósági vizsga letétele, az (EU) 2019/947 végrehajtási rendelet mellékletének UAS.OPEN.020 4. b) pontja szerint, az A1, A2 és A3 alkategóriában.

A konzultáció a nyílt kategóriában végzett műveletekhez kötelező online elméleti hatósági vizsgára készít fel.

A KÖVETKEZŐ KONZULTÁCIÓK IDŐPONTJAI, HELYSZÍNEI:
Időpont: egyéni 
Helyszín: élő webinárium
Csoportlétszám: 1 fő
Időtartam: 2 óra 
Ára: 39.900Ft

Egyéni konzultációhoz kérjük, hogy az alábbi email címen egyeztess időpontot: oktatas@duplitec.hu


KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST 
A hatósági vizsga kötelező azok számára, akik a nyílt kategória szerint szándékoznak drónozni.

A nyílt kategória jellemzői: max. 120 méteres repülési magasság, embertömeg felett tilos repülni, felszálló tömeg hasznos teherrel kevesebb mint 25 kg, látótávolságon belüli repülés (VLOS), A1, A2 és A3 alkategória, drónok jelölése a későbbiekben ebben a kategóriában: C0-C4.

A konzultációt olyan kezdő vagy haladó drónosoknak ajánljuk, akik a hatósági eLearning anyag feldolgozásában/értelmezésében kérnek segítséget, és a vizsgára való felkészülésben szeretnének segítséget kapni.

A KONZULTÁCIÓ BEMUTATÁSA
A konzultáció a 40 kérdésből álló kötelező hatósági vizsgára segíti a felkészülést azoknak, akik 120 g és 25 kg közötti felszálló tömegű, (C1, C2, C3 vagy C4 jelzésű) drónokat szándékoznak használni. 

A KONZULTÁCIÓ SORÁN ISMERTETETT TERÜLETEK
A konzultáció kimondottan a vizsgakérdések témaköreivel foglalkozik. A 40 feleletválasztós kérdésből álló vizsgakérdéssor az (EU) 2019/947 rendelet alapján a következő témakörökből kerül ki: 

• repülésbiztonság; 
• légtérkorlátozások; 
• a légi közlekedés szabályozása; 
• az emberi teljesítőképesség határai; 
• operatív eljárások; 
• általános UAS-ismeretek; 
• a magánélet tiszteletben tartása és az adatvédelem; 
• biztosítás; 
• védelem.

MIRE TUDOD FELHASZNÁLNI A MEGSZERZETT TUDÁST
A konzultáció során megszerzett tudással nem csupán magabiztosabban fogsz vizsgázni menni, hanem a tapasztalt oktatók által átadott tudást a gyakorlatban is kamatoztathatod majd!

MILYEN DRÓNOKKAL FOGSZ MEGISMERKEDNI
A DJI 120 g és 25 kg közötti felszálló tömegű, (C1, C2, C3 és C4 jelzésű) drónjaival fog megismerkedni a konzultáción résztvevő távpilóta.

A KÉPZÉS ÁLTALÁNOS IDŐBEOSZTÁSA

Egyéni konzultáció esetén:
Egyéni egyeztetés alapján bármilyen, a résztvevő számára megfelelő időpontban.

VIZSGA ÉS TANÚSÍTVÁNY
A hatósági vizsgára a hatóság által kijelölt időpontban és helyszínen fog sor kerülni. Hatósági vizsgára jelentkezés: ITT

A konzultáción való részvételről Igazolást állítunk ki.

OKTATÓK 
Süli Andor
Ipari-drónpilóta
Képzett drónpilóta és tréner, akivel elsősorban nyilvános rendezvények alkalmával találkozhattál. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb TELLO-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig.

Dr. Csongrádi Nándor
Drónpilóta
Nándor 4 éve foglalkozik drónokkal. 2018-ban megálmodója és főszervezője volt annak a szegedi, tömeges baleseti szimulációnak, amelyben a mentés segítése drónok bevetésével történt. 2019-ben az Airbus Critical AppChallenge Hungary fejlesztői versenyén a „Független Fejlesztő” kategória győztese lett csapatával, egy saját fejlesztésű, drónok által is használható képtovábbító alkalmazással.

Szaniszló Mónika
Ipari-drónpilóta
Mónika negyedik éve foglalkozik dróntechnológiával, Európában a harmadik, hölgy szakirányú ipari-drónpilóta. A hagyományos broadcast és ipari tevékenységen kívül, alapítóként önkéntes kutató-mentő feladatokat is ellát a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületében. Több típusú géppel repül a multirotorostól, a merevszárnyas drónokig. Jelenleg a DoubleRingWings 10 kg feletti nagy hatótávolságú saját fejlesztésű merevszárnyas drónjának típusvizsgájára készül. Sűrű hétköznapjaiban a dróntechnológiával kapcsolatos adminisztrációs folyamatokkal, oktatással és tanácsadással foglalkozik.

JELENTKEZÉS MENETE
• A jelentkezéshez kérjük, hogy tedd a kosárba és fizesd ki a „Hatósági vizsgára felkészítő konzultáció” terméket. Egyúttal elfogadod az „Általános Szerződési Feltételeket”, a „Részvételi Szerződést” és az „Adatkezelési Tájékoztatót”.

• Jelentkezésedről e-mailben visszaigazolást kapsz 3 munkanapon belül.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Mikor és hol lesz a következő képzés?
A legközelebbi dátumok és helyszínek az oldal elején találhatóak. A konzultáció online, bárhonnan elérhető. Minden jelentkező részletes információt kap a webináriumhoz való csatlakozás lépéseiről. 

Lesz az oktatóknak lehetősége csak velem foglalkozni?
Mindannyian arra törekszünk, hogy az élő webináriumos előadás interaktív lehessen, ezért lehetőséget adunk a résztvevőknek kérdéseik felvetésére és észrevételeik közlésére. Az a cél, hogy elégedetten távozz a képzésről. Éppen ezért természetesen mindent megteszünk ennek érdekében. Örülünk, ha lesznek kérdéseid, hiszen az azt jelenti, hogy figyelsz és érdekel a téma. Bátran tedd fel kérdéseidet a csoportos foglalkozásokon, hátha a többieket is érdekli a téma és ők is tanulhatnak a válasz(ok)ból.

Ha azt szeretnéd, hogy az oktató csak Veled foglalkozzon, akkor javasoljuk, hogy élj az egyéni konzultáció lehetőségével. Ezt úgy teheted meg, hogy a konzultáció megvásárlása után jelzed szándékodat az oktatas@duplitec.hu email címen, és egyezteted az egyedi időpontot.

Mi történik akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt időpontban?
Abban az esetben, ha mégsem tudsz részt venni képzésünkön, kérjük, ezt minél előbb jelezd számunkra! A képzés megkezdése előtti 10. naptári napig 100%-ban visszafizetjük a befizetett díjat, ezt követően, a képzés megkezdése előtti munkanapig már csak 50%-ot, de ha csak a képzés napján, vagy az azt megelőző napon szólsz, akkor már sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett díjat.

Hány fő vesz részt a konzultáción?
A konzultáció egyéni, tehát 1 fővel indul. A konzultáció megvásárlása után, 3 napon belül, kollégáink jelentkezni fognak időpontegyeztetés miatt. Amennyiben nem szeretnéd kivárni a 3 napot, írj az oktatas@duplitec.hu email címre időpont egyeztetés céljából!

Milyen dróntípusokkal fogunk megismerkedni?
A DJI 120 g és 25 kg közötti, (C1, C2, C3 és C4 jelzésű) drónjaival fog megismerkedni a konzultáción résztvevő távpilóta.

Mi történik akkor, ha nem sikerül a vizsga?
Ha úgy érzed, felkészülten mész vizsgázni, mégsem sikerül elérni a megfelelő szintet, akkor lehetőséged van ismét részt venni a konzultáción. Ez esetben javasoljuk az egyéni konzultációt, ahol csak Veled fog az oktató foglalkozni.

Hogyan tudok jelentkezni a vizsgára?
Hatósági vizsgára jelentkezés: ITT

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom