CSATLAKOZZ A DJI | ARS BUDAPEST HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ!

Örömmel értesítünk, hogy elindítjuk az DJI | ARS Budapest hűségprogramját, ahol egyedi, személyre szabott kedvezményekkel igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak! A hűségprogramhoz csatlakozni több szempontból is érdemes!

Egyfelől, mert teljesen ingyenes! Másfelől, mert a tagoknak személyre szabott kedvezményeket, akciókat és egyedi csomagokat kínálunk!

Neked nem kell kuponokat vagy pontokat gyűjteni, figyelni a vásárlásaid összegét. Semmi egyéb teendőd nincs, mint csatlakozni!

A hűségprogram keretein belül, rendszeres időközönként egyedi ajánlatokat küldünk e-mail címedre. Igyekszünk valóban személyre szabott kedvezményekkel és ajándékokkal kedveskedni Neked, hogy még több élményt tudj kihozni legújabb DJI termékeidből!

A hűségprogramban való részvételhez nincs más dolgod, mint megadni néhány adatot, hogy milyen ajánlatok érdekelnek és hol tudunk elérni.

 

//ide kell egy form

DJI OM 5 Athens Gray Display Demo (Osmo Mobile 5)-0

DJI OM 5 Athens Gray Display Demo (Osmo Mobile 5)

A terméket a Dji Bemutató célzattal gyártotta, de sose volt kiállítva. Tulajdonságában mindenben megegyezik a Dji Osmo Mobile 5 készülékkel. Bővéebb információért, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
29.990 Ft
0 Ft
29.990 Ft
Autel EVO Lite+ Premium Bundle (Orange) (Lite)-0

Autel EVO Lite+ Premium Bundle (Orange) (Lite) (Bevizsgált – Bontott)

(Bevizsgált – Bontott) Az EVO Lite+ drón az 1 inch-es szenzornak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett a “moonlight” algoritmus segítségével gyönyörű, zajmentes képeket készít, még magasabb ISO érték esetén is, 20Mpxl-es felbontásban. A rekesz érték f/2.8 – f/11 között állítható. Akár 6K/30fps videót is készíthetünk...
369.900 Ft
0 Ft
369.900 Ft
Autel EVO Lite+ (Gray) (Lite)-0

Autel EVO Lite+ (Gray) (Lite)

Autel EVO Lite+ drónAz Autel EVO Lite+ Drone speciálisan egy intelligens holdfény algoritmussal van felszerelve, amely a 20 MP-es kamerával és 1" CMOS érzékelővel működik, hogy élénk éjszakai részleteket rögzítsen, még magas ISO-érzékenység mellett is. Függetlenül attól, hogy nagy felbontású állóképeket vagy HDR videót...
199.990 Ft
0 Ft
199.990 Ft
1a3