Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

Tanuld meg az Osmo Action használatát 10 perc alatt

18 June 2020 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

Lehet, hogy úgy gondolod, hogy a DJI új Osmo Action-jének használata meglehetősen bonyolult, mivel ez a nagyteljesítményű kamera tele van tömve különféle műszaki tulajdonságokkal. Azonban a fényképezés az Osmo Action-nel nagyon egyszerű. Akár az érintőképernyőn navigálsz, akár a DJI Mimo alkalmazásban, az Osmo Action alapvető működése könnyen megtanulható.

Gombok vezérlése

Nézzük meg az Osmo Action-ön található gombok funkcióit.

Switch On/Off – Be/Ki kapcsoló; StandBy Mode On/Off – Készenléti mód Be/Ki; Shutter Button – Zárgomb; Start/Stop Recording – Felvétel indítása/leállítása; SnapShot – Pillanatfelvétel

QS Button – QS gomb; Long Press: Switch Screens – Hosszan lenyomva: Képernyőváltás; Short Press: Switch Modes/Return to Homescreen – Üzemmódváltás/Vissza a nyitóképernyőre; USB-C Port – USB-C port

Akkumulátor kivétele
Ha nem tudod, mit kell tenni, kissé trükkösnek tűnhet az akkumulátor kivétele az Osmo Action-ből. Nyomd meg a két akkumulátor-kioldó gombot, és vedd ki az akkumulátort az alább látható módon:

Aktiválás
Az Osmo Action aktiválásához telepítened kell a DJI Mimo alkalmazást a mobileszközödre. Ezután kövesd az alábbi lépéseket:
Érintőképernyő be-/kikapcsolása
Az Osmo Action bekapcsolt állapotában, hogy takarékoskodj az akkumulátor élettartamával, az érintőképernyő kikapcsolásához nyomd meg a bekapcsológombot.

Fényképezési üzemmódok közti váltás
Nyomd be a QuickSwitch gombot, és bökj a használni kívánt fényképezési üzemmódra.

Képernyők közti váltás
A képernyők közti váltáshoz vagy két ujjal kétszer megérinted az Osmo Action érintőképernyőjét, vagy megnyomod és nyomva tartod a QS gombot.

Pillanatfelvétel
Ne mulassz el egyetlen pillanatot sem az Osmo Action pillanatfelvétel funkciójával! Ez a funkció lehetővé teszi a fényképezés azonnali megkezdését, még akkor is, ha a kamera ki van kapcsolva. Ehhez elég csak a zárgombot megnyomnod.

Rocksteady bekapcsolása
Kapcsolj videó üzemmódba, és gördíts felfelé az Osmo Action érintőképernyőjén. A RockSteady bekapcsolásához bökj a jobb felső sarokban látható szimbólumra.

Hosszú expozíciós idejű képek
Az Osmo Action lehetővé teszi a zársebesség 120 másodpercre csökkentését, mely tökéletes a csillagokkal teli éjszakai égbolt lefényképezésére.

Egyéni üzemmód
Az egyszerű használat és a megnövelt hatékonyság érdekében az Egyéni üzemmód lehetővé teszi számodra a gyakran használt fényképezési üzemmódok és expozíciós beállítások tárolását, előkeresését és kiválasztását.
Hangvezérlés
Fényképezz érintés nélkül az Osmo Action Hangvezérlés funkciójával. Ez a hasznos funkció lehetővé tesz számodra öt alapvető funkció végrehajtását, csak a parancsszavak hangos kimondásával.


Voice Control Commands – Hangvezérlő parancsok; Start Recording – Felvétel indítása; Stop Recording – Felvétel leállítása; Take Photo – Fényképfelvétel; Screen Switch – Képernyőváltás; Shutdown – Kikapcsolás

Használat előtt győződj meg róla, hogy a Hangvezérlés aktiválva van.

Vertikális perspektíva
Az Osmo Action egy másik perspektívából való fényképezéshez képes standard horizontális helyzetéből vertikális helyzetbe átállni. Az Osmo Action helyzetétől függően az intelligens érintőképernyőnek megváltozik a felülete.

Lejátszás
Az Osmo Action hátsó képernyője könnyen hozzáférhetővé teszi a fényképek és videók fényképezés utáni ellenőrzésének funkcióját. Jobbra húzással lépj be a lejátszás ablakba. Az alábbi utasításokat követve többet is megtudhatsz az Osmo Action lejátszási funkciójáról.
Firmware frissítés
Ha egy új firmware érhető el, az Osmo Action-höz való csatlakozáskor egy üzenet jelenik meg a Mimo alkalmazásban. A firmware frissítési folyamatát úgyszintén nagyon egyszerű elvégezni, az alábbiak szerint:És ezzel végére is értünk az Osmo Action használata gyors bemutatójának. Az Osmo Action-höz kapcsolódó további oktatásokért nézd meg ezt a YouTube lejátszási listát.

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

  Köszönjük a feliratkozást!

  Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

  Shop the look

  Válassz a lehetőségek közül!

  DJIARS
  Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
  Változat szerkesztése
  Sikeres beküldés
  Összehasonlítás:
  Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
  Általános Szerződési Feltételek
  What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
  this is just a warning
  Bejelentkezés
  Kosár
  0 elem