Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

Örökítsd meg a varázslatot, varázslatos könnyedséggel!

07 June 2021 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat DJI legkisebb, stabilizált 4K képes kamerájával, a DJI Pocket 2-vel.

A DJI Pocket 2 továbbfejlesztett funkciókkal, kép- és hangteljesítménnyel, valamint moduláris kialakítással rendelkezik, hogy átélhesd a felvételkészítés varázsát.

A DJI, a civil drónok és a kreatív kameratechnológia globális vezetőjeként új mércét állít fel a kézikamerák piacán az eddigi legerősebb, hordozható és stabilizált minikamerájával – a DJI Pocket 2-vel.  A népszerű Osmo Pocket legújabb verziója azzal a céllal készült, hogy bárki megtapasztalhassa a felvételkészítés művészetét a kiváló minőségű képek és videók rögzítésével.A DJI Pocket 2 nem csak kiemelkedő teljesítményt nyújt, hanem kis mérete és könnyű súlya miatt akár a táskádban vagy a zsebedben bárhová magaddal viheted. A három tengelyes gimbal és a továbbfejlesztett fókuszrendszer biztosítja, hogy a felvételek folytonosak és élesek legyenen még mozgás közben is. A kamerába beépített zoommal közelebb kerülhetsz a legapróbb részletekhez, a 4K felbontás, a nagyobb szenzor és a szélesebb lencsék garantálják a kiváló képminőséget, használd akár a fotó vagy videó készítésére. További fejlesztés a DJI Matrix Stereo hangrögzítés is, amely tiszta hangfelvételeket biztosít, illetve az előre beprogramozható felvételi mód, amivel már néhány koppintással elkészítheted filmjeidet.

A DJI Pocket 2 moduláris felépítése lehetővé teszi kiegészítők csatlakoztatását és a termék funkcionalitásának bővítését. A korábbi Osmo Pocket verzióhoz hasonlóan az új modell is használható önálló, stabilizált kameraként, dedikált csatlakoztatóval mobileszközhöz köthető, illetve a vezeték nélküli kiegészítőkkel távolról is működtethető a szabadabb irányítás érdekében.

A DJI Pocket 2 bevezetése kapcsán a DJI elnöke, Roger Luo a következőket nyilatkozta:
„2018 novemberi bevezetésekor a DJI Osmo Pocket igazi úttörő terméknek számított a piacon, amely újradefiniálta azt, amit addig életünk vizuális dokumentálásáról, és magáról a (mozgó)képalkotásról gondoltunk. A DJI Pocket 2-vel viszont még magasabbra törtünk.  Ügyfeleink visszajelzéseire építve az ikonikus kialakítást és formát megtartva javítottunk a kamerarendszeren, tökéletesítettük az audioélményt és bővítettük a felhasználhatóságot. Légy akár kezdő fotós, aki emlékeit szeretné megörökíteni vagy profi vlogger, aki kreatív anyagait fejlesztené - a beépített intelligens funkciók és videósablonok segítségével bárki filmszerű és lebilincselő tartalmakat készíthet. Fotózni és videózni mindenki tud. De a Pocket 2-vel igazi profiként rögzítheted a felvételeket és teljesen új szintre emelheted a vizuális történetmesélést”Apró méret, nagy különbség
A DJI Pocket 2 - ahogy neve is jelzi - a zsebedben is elfér, ezért ideális kiegészítőd lehet mindössze 117 g súlyával és 140 perces üzemidejével – bármilyen kalandra is vidd magaddal. A fotók maximálisan 64 megapixeles beállítással készíthetők, de választható 16 megapixeles verzió is. Felbontás szempontjából a 4K/60 fps a felső határ az egyébként 1/1.7-inch szenzorral és f/1,8 fényerővel rendelkező DJI Pocket 2 számára. A 8x zoommal tökéletes részletességgel örökítheted meg a távolabbi pontokat 64 megapixeles módban, vagy 4x zoommal 16 megapixel / 1080p felbontás esetén. A kontraszt és alak felismerést a Hybrid AF 2.0 autófókusz rendszer teszi gyorsabbá és hatékonyabbá. Mindemellett a HDR videó-mód választásával felvételeidet még élénkebb színekben készítheted el.Magával ragadó hangélmény
A Pocket 2 nem csak képminőségben tett nagy lépést előre, hanem a felvételek hangminőségének tekintetében is, köszönhetően a teljesen átdolgozott audiorendszernek. Az újonnan fejlesztett DJI Matrix Stereo kiváló felvételeket garantál négy, ergonómiai szempontok alapján elrendezett mikrofon használatával - ha kezedben tartod a készüléket sem takarnak ujjaid a mikrofonokra. A Directional Audio fokozza a mikrofonok hangrögzítő képességét, így a halkabb hangokat is tökéletes tisztasággal veheted fel. A SoundTrack funkció használatával automatikusan hozzáigazíthatod kamerádat a hangforráshoz, míg az Audio Zoom használatával a háttérzajok kiszűrésével közelíthetsz a rögzíteni kívánt hangra. A nemkívánt háttérhangok további szűrését támogatják az olyan beállítások, mint például az opcionális szélzajcsökkentés.

Intelligens funkciók a bámulatos felvételekért
A DJI Pocket 2 használata egyszerű és felhasználóbarát. Sokoldalú használata mellett a kibővített funkciói teszik még könnyebbé és gyorsabbá a felvételkészítés pillanatait. Ilyen többek között a dizájnt és a felhasználói élményt támogató Fast Wake to Power funkció, amely indítás során azonnal bekapcsolja a kamerát, a Drop Aware, ami jelez neked, ha a gimbal hirtelen gyorsulását érzékeli, vagy a Pause Recording, amivel pillanatok alatt szüneteltetheted és folytathatod a videórögzítést. 

Mindezeken felül a Pocket 2 az alábbi előre beprogramozott intelligens funkciókkal is rendelkezik:

Pro mód: a fényképezőgép manuális beállítása, ahol megadhatod a záridőt, az expozíció kompenzációt vagy a fókusz mód paramétereit.
ActiveTrack 3.0: segítségével automatikusan fókuszban tarthatod a rögzíteni kívánt témát.
Slow Motion: akár 8-szoros lassítással 1080p felbontásban rögzítheted a gyorsan mozgó eseményeket.
Timelapse, Hyperlapse, Motionlapse: készíts időtömörített videókat három time-lapse felvételi mód közül választva. A Motionlapse és a Hyperlapse módok automatikusan integrálják az elektronikusan stabilizátort (EIS) a folytonos videókért. Felvételeided külön képenként, akár RAW formátumban is elmentheted az ActiveTrack 3.0 használata mellett.
Panorámafotók: választhatod a 180 fokos módot a tájképek készítéséhez, vagy 3x3-as módot, ami kilenc képet egyesít, hogy még részletesebb felvételeket kapj.
Livestreaming: Internetes közvetítéssel élőben oszthatod meg a pillanatokat Facebookon, vagy YouTube-on. 
Story Mode: előre programozott kameramozgásokat és zenéket állíthatsz be, ezáltal azonnal megosztható tartalmakat készíthetsz.Új kiegészítők és mobilalkalmazások a kreativitás felfedezéséhez
Az DJI számos kiegészítővel látta el a Pocket 2-őt, hogy a legtöbbet kihozhasd felvételeidből. A letisztult töltőtok, a vezetéknélküli mikrofonkészlet, a vízállótok, a hosszabbítórúd, a széles látószögű objektív vagy az okostelefontartó-rendszer mind azt a cél szolgálják, hogy minél több helyzetben használhasd a kamerát. Az új moduláris kialakítás lehetővé teszi a fogantyú alsó részének eltávolítását és ezáltal kiegészítők csatlakoztatását, mint amilyen a Micro Tripod hordozható és összecsukható állvány, vagy a Do-It-All Handle markolat meghosszabbításaként beépített Bluetooth és Wi-Fi modul. Lehetsz hobbi vagy profi fotós a DJI Pocket 2-ben mindent megtalálsz amire szükséged lehet ahhoz, hogy képeiddel tökéletesen megörökítsd a pillanatot.DJI Mimo app, hogy még többet kihozz felvételeidből
Az Osmo Pocket hagyományait követve a DJI Pocket 2 is kompatibilis a DJI Mimo applikációval. A beépített szerkesztőeszköz segítségével a képek és videók könnyedén formálhatóak és vághatóak, az AI Editor pedig automatikusan alakíthatja át felvételeidet rövid videókká, mindezt highlights-ok használatával és videó-előnézettel, ráadásul olyan minőségben és felbontásban, hogy akár a közösségi felületeiden is azonnal megoszthatóak legyenek. A tartalomgyártás még egyszerűbbé válik az olyan funkciókkal, mint például a Batch Select, amivel több elem kiválasztása, törlése vagy letöltése egyszerre lehetséges.

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

  Köszönjük a feliratkozást!

  Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

  Shop the look

  Válassz a lehetőségek közül!

  DJIARS
  Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
  Változat szerkesztése
  Sikeres beküldés
  Összehasonlítás:
  Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
  Általános Szerződési Feltételek
  What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
  this is just a warning
  Bejelentkezés
  Kosár
  0 elem