Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

Kamera beállítási segédlet

05 June 2019 Adrienn Kerekes 0 hozzászólás

Nem tudod mi az ISO, a rekesz, vagy a záridő? Nem tudod mikor van a témád fókuszban, vagy hogy miért túl világosak vagy sötétek a képeid? Infografikánkkal segítünk, hogy minél jobb drónos képeket készíthess!

A DJI drónjai fejlett hardveres és szoftveres megoldásainak köszönhetően már a dobozból kivéve látványos képeket készítenek, ám hogy a fényképész világ Ansel Adams és Annie Leibovitzi magasságaiba emelkedj, sok gyakorlásra és a kamerabeállítások alapos ismeretére lesz szükséged! Minden az első lépéssel kezdődik: meg kell ismerned, hogy működik drónod kamerája és mit is jelentenek a kapcsolódó furcsa kódok és elnevezések.

Lehet elsőre kicsit ijesztő, de kis ismerkedést és sok gyakorlást követően már észre sem veszed, annyira természetesen fogod állítani az adott témához drónod kameráját! Ebben igyekszik segíteni kis ismertetőnk, hogy mielőbb meglőhesd díjnyertes képeidet!

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

  Köszönjük a feliratkozást!

  Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

  Shop the look

  Válassz a lehetőségek közül!

  DJIARS
  Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
  Változat szerkesztése
  Sikeres beküldés
  Összehasonlítás:
  Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
  Általános Szerződési Feltételek
  What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
  this is just a warning
  Bejelentkezés
  Kosár
  0 elem