Ugrás a tartalomra

Magyarország Hivatalos DJI Drón Forgalmazója

Kosár
0 elem

Nyelv

DJI OM 4 képstabilizátor a tökéletes pillanatok megörökítéséhez

28 June 2021 0 hozzászólás

DJI OM 4 képstabilizátor a tökéletes pillanatok megörökítéséhez

A DJI prémiumkategóriás okostelefon stabilizátora az OM 4 nagyszerű választás ahhoz, hogy akár mobiltelefonnal profi képek és videók készülhessenek. A népszerű DJI Osmo Mobile termékek legújabb tagja, funkcionális kialakítással, egyszerű mágneses rögzítőrendszerrel, továbbfejlesztett motorokkal, új kreatív felvételkészítési módokkal, valamint hordozható és összecsukható kialakítással rendelkezik.  A mobiltelefonkamerák fejlettsége és a DJI OM 4 optimalizált technológiája együttesen teszik lehetővé, hogy bárki egyszerűen készíthessen tökéletes és vizuálisan elragadó felvételeket. A kiváló minőségű alapanyagokból gyártott, erőteljes motorokkal, 3 tengelyes stabilizátorral, valamint a legújabb technológiákkal ellátott DJI OM 4 bárki számára könnyed megoldást kínál, a lenyűgöző képi tartalomgyártáshoz mindössze néhány érintéssel.Okostelefonstabilizátor, amit mindennap használni fogsz

Indulhatsz bármilyen kalandra, utazásra, használhatod barátaiddal folytatott videóhívásra, vagy a kertben egy családi grillezésnél, az OM 4 biztosan tökéletes kiegészítőd lesz összehajtható, kényelmes és egyszerűen hordozható kialakításával. Ráadásul teljes töltöttség esetén 15 órányi üzemidőt biztosít és szükség esetén akár mobilakkumulátorként is használható. Funkcióinak és kialakításának köszönhetően hamar a mindennapi életed részévé válhat, mivel bárhová könnyedén magaddal tudod vinni. Az okostelefonok túlnyomó többségével kompatibilis OM4 továbbfejlesztett motorjai növelték az eszköz terhelhetőségét, így nagyobb és nehezebb mobilokat is stabilan elbír.

A DJI OM 4 bemutatásakor Paul Pan, a DJI szenior termékcsalád menedzsere a következőt nyilatkozta: ,,Az évek folyamán egyre fejlettebb DJI OM okostelefon stabilizátorokkal jelentünk meg, s minden generáció még könnyebbé tette, hogy bárki sziklaszilárd, stabil képeket rögzítsen akár fotó, vagy videó formátumokban. Az új mágneses rögzítéssel és az összecsukható kialakítással a DJI OM 4-gyel még magasabb szintre léptünk - bárki, függetlenül a stabilizátorokkal szerzett korábbi tapasztalatától, pillanatokon belül tudja használni és máris olyan tartalmat készíthet, amik megragadják a tekintetet. Az emberek ma már a világ minden táján okostelefonokat használnak mindennapi munkájuk elvégzéséhez, kapcsolattartásra szeretteikkel, illetve a fontosabb pillanatok megörökítésére, amihez az OM 4-et, mint kiegészítő társat még könnyebbé és szórakoztatóbbá tettük.”Egyszerűbb használat

A DJI OM 4 újradefiniálja a kézi stabilizátorok technológiáját forradalmi újításával a mágneses felfogatással, amely még egyszerűbbé teszi az okostelefonok csatlakoztatását és kisúlyozását. Két új opció is biztosítja a telefon egyszerű és gyors rögzítését és leválasztását. Az egyik megoldás a telefon hátához rögzített letisztult, könnyű és biztonságos mágneses telefontartó, ami a mindennapi használat során mindvégig stabil marad, miközben bármikor készen áll a mobiltelefon az OM 4-hez való csatlakoztatásra. A másik lehetőség egy esztétikusan kialakított mágneses tartógyűrű, ami szintén a telefon hátára helyezendő szintén megkönnyítve a csatlakoztatást. Továbbá ergonómiai szempontból kedvező kialakításával egy kézzel is vezérelhetők a főbb funkciók. Mindemellett a Standby módnak köszönhetően a DJI OM 4 készenléti állapotban marad, így bármikor könnyen újraaktiválható.DJI Mimo applikáció a teljes felhasználói élményhez

A DJI OM 4 és a DJI Mimo applikáció együttes használata teszi lehetővé bárki számára a kreatív és kiváló minőségű tartalomkészítést az előre beprogramozott fényképezési módokkal. A DJI Mimo használatához csupán Bluetooth kapcsolatra lesz szükséged majd ezt követően kezdődhet is a fantáziadús képalkotás.

• ActiveTrack 3.0: Válassz egy témát, majd a gimbal automatikusan végzi a témakövetést. Az újonnan frissített verzió ráadásul még pontosabban ismeri fel a felnőtteket, gyerekeket vagy a házillatokat. A dedikált joystick használatával a felvételkészítés és a fókuszban tartás pedig tovább tökéletesíthető.
• Gesture Control: Gesztusvezérléssel könnyedén elindíthatod és leállíthatod a videófelvételt vagy a készíthetsz képet csupán kézmozdulataiddal, ami a szelfi és csoportképkészítést könnyíti meg. 
• Előre beprogramozott módok: Az egyedülálló gimballal és a beprogramozott bámulatos képmódokkal professzionális felvételeket rögzíthetsz.
     ‣ DynamicZoom: A vizuálisan elragadó látványos felvételekhez, a DJI OM 4 automatikusan beállítja a zoom funkciót, amivel a drámai háttérváltás - filmes nevén a „Hitchcock-effektust” hozhatod létre.
     ‣ Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse: A TimeLapse használatával felgyorsított formában érzékeltethető az idő múlása, a Motionlapse egyenletes kameramozgást biztosít, míg a Hyperlapse lehetővé teszi a Timelapse fénykép elkészítését a mobiltelefon mozgatása során. Mindhárom mód az elektronikus képstabilizáló (EIS) technológiát alkalmazza. Az elkészült kreatív felvételek rögtön készek arra, hogy megoszthasd azokat közösségi oldalaidon.
     ‣ Slow-motion: Lenyűgöző részletességgel lassíthatod le a körülötted lévő világot ezzel a funkcióval.
     ‣ Sport Mode: tökéletes választás a mozgó témák követésére.
     ‣ Panorámák: Három kreatív panoráma lehetőség is elérhető a szélesebb perspektíva rögzítéséhez, köztük a 3X3 panoráma, a 240°-os panoráma és az új „CloneMe” panoráma, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyen is szerepeljen ugyanaz a személy vagy tárgy a felvételen.
     ‣ Spin Shot mód: A DJI Mimo applikációval és a joystick segítségével a gimbal a mobiltelefont elforgatja, így hozva létre pörgő hatást.
     ‣ Story mód sablonok: Előre beállított sablonok közül választva még kreatívabb tartalmakat készíthetsz. A DJI OM 4 előre rögzített mozgásokat, zenéket és színpalettákat kínál ebben a módban, hogy különleges felvételeket készíthess a közösségi média felületeidre.


 
További Hasznos kiegészítők
A DJI OM 4 megvásárlásakor nem csak a terméket kapod meg, hanem olyan hasznos kiegészítőket is, mint a csuklópánt, a tripod vagy a tárolótasak, amelyek mind a kényelmesebb használatot segítik.

 

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

  Köszönjük a feliratkozást!

  Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

  Shop the look

  Válassz a lehetőségek közül!

  DJIARS
  Nehogy lemaradj a legújabb akciónkról.
  Változat szerkesztése
  Sikeres beküldés
  Összehasonlítás:
  Termék SKULeírás Kollekció Elérhetőség Termék típus Egyéb részletek
  Általános Szerződési Feltételek
  What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
  this is just a warning
  Bejelentkezés
  Kosár
  0 elem