Örökítsd meg a varázslatot!

Örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat DJI legkisebb, stabilizált 4K képes kamerájával, a DJI Pocket 2-vel.

A DJI Pocket 2 továbbfejlesztett funkciókkal, kép- és hangteljesítménnyel, valamint moduláris kialakítással rendelkezik, hogy átélhesd a felvételkészítés varázsát.

A DJI, a civil drónok és a kreatív kameratechnológia globális vezetőjeként új mércét állít fel a kézikamerák piacán az eddigi legerősebb, hordozható és stabilizált minikamerájával – a DJI Pocket 2-vel.  A népszerű Osmo Pocket legújabb verziója azzal a céllal készült, hogy bárki megtapasztalhassa a felvételkészítés művészetét a kiváló minőségű képek és videók rögzítésével.A DJI Pocket 2 nem csak kiemelkedő teljesítményt nyújt, hanem kis mérete és könnyű súlya miatt akár a táskádban vagy a zsebedben bárhová magaddal viheted. A három tengelyes gimbal és a továbbfejlesztett fókuszrendszer biztosítja, hogy a felvételek folytonosak és élesek legyenen még mozgás közben is. A kamerába beépített zoommal közelebb kerülhetsz a legapróbb részletekhez, a 4K felbontás, a nagyobb szenzor és a szélesebb lencsék garantálják a kiváló képminőséget, használd akár a fotó vagy videó készítésére. További fejlesztés a DJI Matrix Stereo hangrögzítés is, amely tiszta hangfelvételeket biztosít, illetve az előre beprogramozható felvételi mód, amivel már néhány koppintással elkészítheted filmjeidet.

A DJI Pocket 2 moduláris felépítése lehetővé teszi kiegészítők csatlakoztatását és a termék funkcionalitásának bővítését. A korábbi Osmo Pocket verzióhoz hasonlóan az új modell is használható önálló, stabilizált kameraként, dedikált csatlakoztatóval mobileszközhöz köthető, illetve a vezeték nélküli kiegészítőkkel távolról is működtethető a szabadabb irányítás érdekében.

A DJI Pocket 2 bevezetése kapcsán a DJI elnöke, Roger Luo a következőket nyilatkozta:
„2018 novemberi bevezetésekor a DJI Osmo Pocket igazi úttörő terméknek számított a piacon, amely újradefiniálta azt, amit addig életünk vizuális dokumentálásáról, és magáról a (mozgó)képalkotásról gondoltunk. A DJI Pocket 2-vel viszont még magasabbra törtünk.  Ügyfeleink visszajelzéseire építve az ikonikus kialakítást és formát megtartva javítottunk a kamerarendszeren, tökéletesítettük az audioélményt és bővítettük a felhasználhatóságot. Légy akár kezdő fotós, aki emlékeit szeretné megörökíteni vagy profi vlogger, aki kreatív anyagait fejlesztené - a beépített intelligens funkciók és videósablonok segítségével bárki filmszerű és lebilincselő tartalmakat készíthet. Fotózni és videózni mindenki tud. De a Pocket 2-vel igazi profiként rögzítheted a felvételeket és teljesen új szintre emelheted a vizuális történetmesélést”Apró méret, nagy különbség
A DJI Pocket 2 - ahogy neve is jelzi - a zsebedben is elfér, ezért ideális kiegészítőd lehet mindössze 117 g súlyával és 140 perces üzemidejével – bármilyen kalandra is vidd magaddal. A fotók maximálisan 64 megapixeles beállítással készíthetők, de választható 16 megapixeles verzió is. Felbontás szempontjából a 4K/60 fps a felső határ az egyébként 1/1.7-inch szenzorral és f/1,8 fényerővel rendelkező DJI Pocket 2 számára. A 8x zoommal tökéletes részletességgel örökítheted meg a távolabbi pontokat 64 megapixeles módban, vagy 4x zoommal 16 megapixel / 1080p felbontás esetén. A kontraszt és alak felismerést a Hybrid AF 2.0 autófókusz rendszer teszi gyorsabbá és hatékonyabbá. Mindemellett a HDR videó-mód választásával felvételeidet még élénkebb színekben készítheted el.Magával ragadó hangélmény
A Pocket 2 nem csak képminőségben tett nagy lépést előre, hanem a felvételek hangminőségének tekintetében is, köszönhetően a teljesen átdolgozott audiorendszernek. Az újonnan fejlesztett DJI Matrix Stereo kiváló felvételeket garantál négy, ergonómiai szempontok alapján elrendezett mikrofon használatával - ha kezedben tartod a készüléket sem takarnak ujjaid a mikrofonokra. A Directional Audio fokozza a mikrofonok hangrögzítő képességét, így a halkabb hangokat is tökéletes tisztasággal veheted fel. A SoundTrack funkció használatával automatikusan hozzáigazíthatod kamerádat a hangforráshoz, míg az Audio Zoom használatával a háttérzajok kiszűrésével közelíthetsz a rögzíteni kívánt hangra. A nemkívánt háttérhangok további szűrését támogatják az olyan beállítások, mint például az opcionális szélzajcsökkentés.

Intelligens funkciók a bámulatos felvételekért
A DJI Pocket 2 használata egyszerű és felhasználóbarát. Sokoldalú használata mellett a kibővített funkciói teszik még könnyebbé és gyorsabbá a felvételkészítés pillanatait. Ilyen többek között a dizájnt és a felhasználói élményt támogató Fast Wake to Power funkció, amely indítás során azonnal bekapcsolja a kamerát, a Drop Aware, ami jelez neked, ha a gimbal hirtelen gyorsulását érzékeli, vagy a Pause Recording, amivel pillanatok alatt szüneteltetheted és folytathatod a videórögzítést. 

Mindezeken felül a Pocket 2 az alábbi előre beprogramozott intelligens funkciókkal is rendelkezik:

Pro mód: a fényképezőgép manuális beállítása, ahol megadhatod a záridőt, az expozíció kompenzációt vagy a fókusz mód paramétereit.
ActiveTrack 3.0: segítségével automatikusan fókuszban tarthatod a rögzíteni kívánt témát.
Slow Motion: akár 8-szoros lassítással 1080p felbontásban rögzítheted a gyorsan mozgó eseményeket.
Timelapse, Hyperlapse, Motionlapse: készíts időtömörített videókat három time-lapse felvételi mód közül választva. A Motionlapse és a Hyperlapse módok automatikusan integrálják az elektronikusan stabilizátort (EIS) a folytonos videókért. Felvételeided külön képenként, akár RAW formátumban is elmentheted az ActiveTrack 3.0 használata mellett.
Panorámafotók: választhatod a 180 fokos módot a tájképek készítéséhez, vagy 3x3-as módot, ami kilenc képet egyesít, hogy még részletesebb felvételeket kapj.
Livestreaming: Internetes közvetítéssel élőben oszthatod meg a pillanatokat Facebookon, vagy YouTube-on. 
Story Mode: előre programozott kameramozgásokat és zenéket állíthatsz be, ezáltal azonnal megosztható tartalmakat készíthetsz.Új kiegészítők és mobilalkalmazások a kreativitás felfedezéséhez
Az DJI számos kiegészítővel látta el a Pocket 2-őt, hogy a legtöbbet kihozhasd felvételeidből. A letisztult töltőtok, a vezetéknélküli mikrofonkészlet, a vízállótok, a hosszabbítórúd, a széles látószögű objektív vagy az okostelefontartó-rendszer mind azt a cél szolgálják, hogy minél több helyzetben használhasd a kamerát. Az új moduláris kialakítás lehetővé teszi a fogantyú alsó részének eltávolítását és ezáltal kiegészítők csatlakoztatását, mint amilyen a Micro Tripod hordozható és összecsukható állvány, vagy a Do-It-All Handle markolat meghosszabbításaként beépített Bluetooth és Wi-Fi modul. Lehetsz hobbi vagy profi fotós a DJI Pocket 2-ben mindent megtalálsz amire szükséged lehet ahhoz, hogy képeiddel tökéletesen megörökítsd a pillanatot.DJI Mimo app, hogy még többet kihozz felvételeidből
Az Osmo Pocket hagyományait követve a DJI Pocket 2 is kompatibilis a DJI Mimo applikációval. A beépített szerkesztőeszköz segítségével a képek és videók könnyedén formálhatóak és vághatóak, az AI Editor pedig automatikusan alakíthatja át felvételeidet rövid videókká, mindezt highlights-ok használatával és videó-előnézettel, ráadásul olyan minőségben és felbontásban, hogy akár a közösségi felületeiden is azonnal megoszthatóak legyenek. A tartalomgyártás még egyszerűbbé válik az olyan funkciókkal, mint például a Batch Select, amivel több elem kiválasztása, törlése vagy letöltése egyszerre lehetséges.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom