Örökítsd meg a különleges pillanatokat!

A Valentin-nap évről évre egyre népszerű hazánkban is, igaz a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni. Legyünk őszinték, megvan a varázsa annak a várakozásnak és izgalomnak, hogy milyen kreatív ajándékkal lepjük meg a kedvesünket. Mi is lehetne személyesebb gesztus, mint egy közös élmény, vagy ezen emlékek megörökítése?

A DJI-nak köszönhetően a felejthetetlen a pillanatok rögzítése sohasem volt ilyen egyszerű.
Nézzük is meg, mik a legjobb ajándék ötletek a DJI-tól 2021-ben:

1. OM4  - Alkoss varázslatos videókat! ❤️
Ha imádtok telefonnal fotózni vagy videózni, akkor ez az eszköz lesz számotokra a legjobb kiegészítő. Vidd magaddal mindenhova! Az összecsukható kialakításnak és a mágneses csatlakozónak köszönhetően azonnal felvételre kész a stabilizátor. Az OSMO Mobile széria a DJI egyik legnépszerűbb terméke. A negyedik generáció számos olyan izgalmas megoldást kínál, aminek hála rendkívül kreatív felvételekkel gazdagodhatunk. Kövesd könnyedén a párod az Active Track funkciónak köszönhetően, lőjetek egy szelfit egy kézmozdulat segítségével vagy akár fűzd össze az eddig elkészült felvételek a Story Móddal. A DJI OM4 a legtöbb okostelefon kamerával kompatibilis és optimális számos márkához.2. OSMO Action - Élményekre alkotva! 😍
Örökmozgók, kalandor lelkűek figyelem! Ha számotokra a közös kikapcsolódást leginkább a túrázás, téli sportok, búvárkodás vagy egyéb sport jelenti, akkor számotokra az OSMO Action a legjobb útitárs. Por és vízálló burkolatának köszönhetően bármilyen extrém környezetben is megállja a helyét. A RockSteady stabilizálással olyan sima és egyenletes felvételeket készíthettek, akár csak ha egy gimballal készült volna. A 4K60fps minőségű rögzítéssel pedig nem maradtok le egyetlen fontos pillanatról sem. 3. Pocket 2 - Örökítsd meg a varázslatot, varázslatos könnyedséggel! 🥰
Ha egy ultra kompakt,gimballal ellátott 4K képes kamerát kerestek, akkor a Pocket 2-t nektek találták ki. Ha csak spontán kirándultok egyet, akár a természetben, akár a nagyvárosban tegyétek csak zsebre és vegyétek elő bármikor. Szívesen vlogoltok? A minőségi vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően a lenyűgöző kép mellé hasonlóan minőségi hang is párosul. Mindezek mellett a DJI ebbe az eszközbe beletette minden szoftveres tudását. Felvétel követés Active Track-kel, széles látószögű kamera, Panoráma, HDR videó, 8x Zoom. Ezzel az eszközzel minden lehetőségetek megvan ahhoz, hogy a legemlékezetesebb pillanatokat megörökítsétek.Az OSMO család a rendkívül szép felvételek mellett a stabilizálással büszkélkedik, legyen szó mechanikus vagy digitális megoldásról. A DJI célja, hogy a végeredmény mindig egy lenyűgöző felvétel legyen, amit bármikor szívesen visszanéztek és újra éljétek a szerelem legszebb pillanatait.

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom