Ingyenes konzultáció a szabályos drónozásról

Ingyenes konzultáció a szabályos drónozásról

JELENTKEZEM! 

2021. január 1-től megváltoztak a drónokra és azok használatára vonatkozó szabályok Magyarországon. A szabályozás célja a biztonságos drónhasználat elősegítése, hogy minden drónhasználó ismerje a repülési szabályokat, az oktatási követelményeket vagy a regisztrációs kötelezettséget.  

De mit is jelentenek ezek a szabályok a gyakorlatban? Pontosan mit és milyen sorrendben kell elvégeznem, hogy szabályosan és biztonságosan drónozhassak? Amennyiben épp drónvásárlást tervezek, milyen kötelezettségeim vannak a vásárlást követően?  - Ha ezek vagy további kérdések benned is felmerültek, akkor a Mydroneschool ingyenes konzultációját Neked hozták létre!

Professzionális ingyenes segítség!
A konzultáció során a DJI consumer drónok egyedüli hazai forgalmazójaként segítséget nyújtanak vásárlóinknak és leendő vásárlóinknak a 2021. január 1-től érvényes drónszabályozások útvesztőiben való kiigazodásban.Ez az ingyenes konzultáció Magyarország egyedüli, az aktuális drónszabályokat összefoglaló konzultációja, amely érthetően tárgyalja az Európai Uniós és hazai jogszabályok legfontosabb pontjait, és azok alkalmazásának lépéseit. A konzultáció lépésről-lépésre elmondja, hogyan kell regisztrálni a drónokat, hol lehet felelősségbiztosítást kötni, a kötelező vizsgákról is felvilágosítást nyújt, valamint a szükséges applikációk használatát és az eseti légtér kijelölésének módját is bemutatja.

Ismerd meg a szabályokat gyorsan és hatékonyan!
Hetente 2 alkalommal 2 óra alatt lehetőséged van megismerni a szabályokat és feltenni kérdéseidet. Minden kedden és csütörtökön élő webinárium keretein belül 15:00 és 17:00 között tudsz részt venni a konzultáción. Fontos, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött, amit gyorsan és egyszerűen meg is tehetsz az alábbi linken:

JELENTKEZEM! 

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom