Drón

A DJI drónokkal segít a koronavírus elleni küzdelemben

A járvány terjedésével a közbiztonsági kérdések is egyre szaporodnak, és az aggodalom is nő. Mennyire terjedhet el a vírus? Hogyan tudják az emberek megvédeni magukat?

Drónok a hidegben: 5 dolog, amit tudod kell

Összeszedtünk néhány biztonsági és kamerabeállítási tippet, amelyet érdemes megfogadnod a téli drónreptetésekkor.

2 év garancia DJI termékek esetében

Ebben a cikkünkben ezt igyekszünk alaposabban körbejárni és kihangsúlyozni miért érdemesebb hivatalos forrásból DJI terméket vásárolni, mikor jár a 2 év garancia.

Bővebben a GEO 2.0 rendszerről

A DJI „csokornyakkendő” alakú biztonsági zónákat alakít ki az európai repterek körül.

5 eset, amit, mint kiderült, nem drónok okoztak

Az utóbbi időben megnövekedett azon bejelentések száma, amelyben szemtanúk észleltek repülőterek közvetlen közelében drónt.

A nélkülözhetetlen hazatérés funkció

Ismerd meg hogyan működik a DJI drónok automatikus hazatérés funkciója!

Maximalizáld a levegőben töltött perceket

Mivel a tökéletes pillanatok nem tartanak örökké, nem szerencsés, ha túl sok idő megy el repülés közben a beállítások módosítgatásával.

Megérkeztek a drónok uniós szabályai

2019 július 1-ével lép életbe az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynökségének (EASA) a drónok használatára vonatkozó, közös, Uniós rendelete.

Hogyan repülj biztonságosan víz felett

A legtöbb drónpilóta számára ijesztő a nyílt víz feletti repülés. Tippjeinkkel minimalizálhatod a kockázatot, hogy jó emlékekkel távozhass ezekről a helyszínekről.

Kamera beállítási segédlet

Nem tudod mi az ISO, a rekesz, vagy a záridő? Miért nem élesek vagy miért túl világosak a képeid? Infografikánk segít, hogy minél jobb képeket készíts!

Mire való a Smart Controller?

A DJI Smart Controller egyike azon kiegészítőknek, amelyekről mindaddig nem gondolod, hogy szükséged van rá, amíg ki nem próbáltad.

Milyen drónt vegyek? Segítünk választani!

Érdekel a drónozás, de még soha nem repültél!? Segítünk átgondolni milyen irányba és melyik géppel lenne érdemes elindulnod!

A webáruházunk használatával elfogadod, hogy sütiket (cookie) használunk a vásárlásod megkönnyítése érdekében. Ennek pontos részleteit megtalálod az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Elfogadom